Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Velkommen til Newsec sin podcast - en podcast som tar for seg utviklingen i det norske eiendomsmarkedet, samt de siste trendene i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Podcasten gir deg som lytter en unik mulighet til å følge utviklingen på det norske eiendomsmarkedet.

Avsnitt 53: Tone Tellevik Dahl

Avsnitt 53: Tone Tellevik Dahl

Usikkerheten rår i eiendomsmarkedet, både knyttet til det økonomiske og regulatoriske rammeverket. Hvem er da bedre å prate med enn Tone Tellevik Dahl? Hun er administrerende direktør i bransjeforeningen Norsk Eiendom - som har som formål å fremme bransjens interesser, herunder å bidra til robuste og forutsigbare rammebetingelser for samfunnsmessig og økonomisk bærekraftig steds- og byutvikling. Hør Tone fortelle hva aktørene i bransjen kan gjøre og ikke minst hva politikerne bør gjøre?

Avsnitt 52: Nejra Macic - Prognosesenteret

Avsnitt 52: Nejra Macic - Prognosesenteret

Skal boligprisene opp eller ned? Den siste tiden har debatten rast, og uenigheten er stor. Eiendomspodden var til stede på Arendalsuka, og vi fikk en hyggelig prat med Nejra Macic, sjefsøkonom hos Prognosesenteret og boligekspert. Hør Nejra forklare de viktigste driverne i boligmarkedet og hvilket syn hun har på høstens boligmarked. Opp, ned eller sidelengs - Nejra har svaret.
"

Avsnitt 51: Proptech og Magnus Svantegård

Avsnitt 51: Proptech og Magnus Svantegård

Vi har tatt en prat med Magnus Svantegård som er grunnlegger av Nordic Proptech Initiative og partner i Stronghold Invest. Han er en av verdens mest innflytelsesrike personer innen proptech med 400 selskaper under lupen. Videre er vår egen sjef for digitalisering i Norge, Frede Fardal, i studio. Han har blant annet Newsec Maps på cv-en. Sammen diskuterer vi verdien av proptech og hvordan selskaper bør gå fram om de ønsker å ta del proptech-bølgen.
"

Avsnitt 50: Segmentvarsel Q1-2022

Avsnitt 50: Segmentvarsel Q1-2022

Eiendomspodden har rundet 50 episoder! I denne utgaven oppsummerer vi årene som har gått og hva som trolig er i vente. Litt feiring blir det også. Takk til alle våre lyttere og Jon ikke minst. Eiendomspodden går for 50 episoder til!
"

Avsnitt 49: Kjetil Houg i Folketrygdfondet

Avsnitt 49: Kjetil Houg i Folketrygdfondet

I siste utgave av Eiendomspodden har vi vært så heldig å få besøk av Kjetil Houg, adm. dir. i Folketrygdfondet. En virkelig tungvekter og den som passer på pensjonspengene til våre barn og barnebarn. Sjelden har vi møtt en mann som ordlegger seg så enkelt og godt til tross for komplekse problemstillinger. Denne vil du ikke gå glipp av!
"