Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Velkommen til Newsec sin podcast - en podcast som tar for seg utviklingen i det norske eiendomsmarkedet, samt de siste trendene i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Podcasten gir deg som lytter en unik mulighet til å følge utviklingen på det norske eiendomsmarkedet.

Avsnitt 47: Håvard Sveahaugen

Avsnitt 47: Håvard Sveahaugen

Eiendomspodden starter 2022 med å snakke om miljø og bærekraft. Hva betyr egentlig ESG, bærekraft og BREEAM? Håvard Sveahaugen er energirådgiver og BREEAM In-Use-revisor i Newsec. Han gir oss en forklaring på alle begrepene vi lurer på, og snakker om hvordan BREEAM In-Use brukes som verktøy for lønnsomme miljøtiltak.

Avsnitt 46: Christian Ness

Avsnitt 46: Christian Ness

Årets siste gjest i Eiendomspodden er ingen ringere enn Christian Ness, adm. dir. i NRP. Hør Christian fortelle om sin reise i bransjen, hvordan syndikering av eiendom oppstod og ikke minst veien videre etter salget til Swiss Life Asset Managers. Tar han første fly til Granka eller blir han med i bransjen videre?

Avsnitt 45: Andreas Jul Røsjø

Avsnitt 45: Andreas Jul Røsjø

I denne utgaven av Eiendomspodden har vi vært så heldig å få besøk av adm. dir. i Møller Eiendom, Andreas Jul Røsjø. Hør Andreas fortelle om sin reise i bransjen, mandatet han har i Møller Eiendom og ikke minst hvordan miljø, kunst og eiendom henger sammen på en meget elegant og troverdig måte. Og ja, vi kommer inn på skituren midt i arbeidstiden og ikke minst hva de tenker rundt kjøpet av gamle Deichmanske bibliotek.

Avsnitt 44: Katharina Bramslev

Avsnitt 44: Katharina Bramslev

Miljø er i vinden som aldri før og for eiendomsbransjen betyr det potensielt store endringer fremover. Hvem er vel da viktigere å ta en prat med enn Katharina Bramslev, CEO i Grønn Byggallianse. Til forskjell fra andre aktører som er opptatt av miljø så er Katharina utdannet ingeniør, noe som gir henne en unik kombinasjon fra praktisk tilnærming til utrulling av miljøtiltak. Katharina har troen på fremtiden tross dystre spådommer i FN sin klimarapport, men det må tas tak nå.

Avsnitt 43: Segmentvarsel Q3

Avsnitt 43: Segmentvarsel Q3

Få siste oppdatering om markedet i Eiendomspodden. Vi oppsummerer året så langt - og det ser relativt lyst ut! Leiemarkedet åpner opp, leieprisene er tilbake på nivåer før pandemiutbruddet, det omsettes eiendommer som aldri før og tilgangen på kapital er god.