• Våre tjenester
  • Insights
  • Karriere
  • Media og nyheter
  • Om oss

Kontor

Kontoret som konsept blir redesignet i kjølvannet av pandemien. Hvordan lager du det mest attraktive produktet på markedet? Hvor finner du de mest fruktbare investeringene?

Enten du ønsker å investere i kontorbygg, administrere kontoreiendommene dine, finne et ideelt kontorsted eller utvikle kontoret ditt, kan vi hjelpe deg. Vi har den inngående markedskunnskapen og kan gi innsikten du trenger. Sammen kan vi skape arbeidsplasser som engasjerer og inspirerer mennesker, på samme måte som vi kan designe og sette sammen den mest ideelle porteføljen for å realisere enhver strategi.

Newsec tilbyr et komplett spekter av tjenester – alt fra praktiske tekniske fag til strategiske analyser, planlegging og fullskala porteføljeutvikling. Vi kan også hjelpe deg å høste fordelene av digitalisering og finne de riktige løsningene.

Bygninger er en viktig del av bærekraftig byutvikling. Ved å maksimere effektiv bruk av energi, vann og materialer, blir det bygde miljøet en viktig del av å bekjempe klimaendringer og ressursknapphet og bidra til et bærekraftig samfunn.

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.