• Våre tjenester
  • Insights
  • Karriere
  • Media og nyheter
  • Om oss

Våre forretningsområder

Investment Management (Kapitalforvaltning)

Vi fungerer som en lokal representant eller partner for investorer. Vi tilbyr et unikt team av eksperter, både innen Investment Management og Asset Management. Newsec sikrer at porteføljen din presterer gjennom hele investeringsperioden. Våre tjenester inkluderer oppkjøp, kapitalforvaltning, asset management og avhending.


Property Asset Management (Eiendomsforvaltning)

Vi tilbyr komplett porteføljestyring og kan hjelpe deg med alt fra praktiske tekniske tjenester til strategisk analyse og planlegging. Vi bruker velprøvde og strukturerte prosesser som sørger for effektiv og sikker forvaltning. Tjenestene omfatter kapitalforvaltning, økonomisk forvaltning, kommersiell forvaltning, teknisk forvaltning og tekniske tjenester.

Rådgivning

Vi tilbyr skreddersydde og spesialiserte rådgivningstjenester for eiendomsbesittere og leietakere. Gjennom vår lange og brede erfaring kan vi tilby en rekke ulike tjenester – uansett om du ønsker å lære mer om markedstrender og data, få hjelp til å kjøpe eller selge en eiendom eller oppdatere verdivurderingen av din portefølje. Våre områder inkluderer transaksjoner, verdivurdering, undersøkelser og strategiske analyser,), rekruttering/executive search og interimløsninger og public affairs.

Energy Transition (energiomstilling)

Vi tilbyr finansiell og strategisk rådgivning innen fornybar energi, energiomstilling og infrastruktur. Tjenestene inkluderer M&A (salgs- og kjøpssiden), rådgivning om innhenting og strukturering av kapital, Power Purchase Agreements (PPA) og annen strukturering av kraftkjøp og -salg.

Digital Accelerator (digital omstilling)

Vi hjelper eiendomsbesittere å holde tritt med den digitale transformasjonen av deres eiendommer. I den digitale transformasjonen er eiendom en viktig del av den smarte og bærekraftige byen innen alt fra energisystemer til logistikk, leveranser og mobilitetstjenester.
Fokus for den digitale eiendommen er å etablere et sikkert teknisk nettverk og overvåkingsinfrastruktur, integrere med eksisterende automatiseringssystemer og lage en digital tvilling og datamodell av eiendommen.