• Våre tjenester
  • Insights
  • Karriere
  • Media og nyheter
  • Om oss

Leietakertjenester

Leietakertjenester

La oss løse oppgavene som kan forstyrre i en hektisk hverdag. Vi tar utfordringene slik at du får ro til å konsentrere deg om din egen kjernevirksomhet. Vi kan love nærhet til oppdraget, oppfølging med god kommunikasjon og leveranse i henhold til avtalt kvalitet.

Flytting og ommøblering

Trenger du hjelp med rydding, flytting, ommøblering og montering? Dette kan Newsec hjelpe dere med. Vi demonterer møbler og utstyr, flytter og remonterer helt etter deres ønsker, eller setter sammen nye møbler.

Forefallende arbeid

Newsec har medarbeidere som enkelt kan ta på seg forefallende arbeid som rensing av sluk, oppheng av hyller, bilder, speil, tavler, skjermer og projektorer. Vi kan i tillegg bistå med lyskildeskift i deres lokaler. Trenger du hjelp med å henge opp dekorasjoner? Det kan vi også håndtere for deg!

Tømrer- og snekkerarbeider

Vi i Newsec er nær deg og kan raskt løse dine innredningsutfordringer. Vi tar oppdrag som listing, utskiftning av dører/vinduer, sette opp lettvegger, legge parkett / laminater, montere kjøkken, garderobeskap etc.

Maling

Vi tar på oss mindre malejobber, gjerne også med forarbeid som sparkling, pussing og klargjøring, samt tapetsering. Vi har god erfaring med både innvendig og utvendig malearbeid.

Murerarbeid

Vi har også murere som med riktig kompetanse og verktøy tar på seg mindre oppdrag rundt flislegging, muring, gulvavretting, rivning av murvegger, meisling av gulv og vegger og lettere støp- og fasadearbeider.

Rydding og fjerning av avfall

Sikker avfallshåndtering er et felles miljøansvar. I Newsec tar vi dette på alvor. Vi leverer tjenesten slik at du kan være trygg på at det blir rent og ryddig, samtidig som avfallet havner der det skal.

Hage og uteareal

Newsec tar gjerne på seg gressklipping, mindre opprydningsjobber, hagearbeider og lett beplantning samt avfallsdeponering med kontainer eller henger.

Ivaretakelse av leietakers IKHMS rutiner (kun drift)

Newsec kan, via byggets forvaltningssystem, utarbeide og utføre IK/HMS rutiner for gjennomførelse av leietakers lovpålagte egenkontroller i henhold til forskrift av brannforebygging. Slike rutiner erstatter selvfølgelig ikke din plikt som leietaker til å ha systematisk sikkerhetsarbeid.

Ønsker du å bestille leietakertjenester hos oss?

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om eller tilbud på leietakertjenester:

  • send inn skjemaet nedenfor,
  • ring oss på telefon 06760 eller
  • send en e-post til 06760@newsec.no

For leietakere med tilgang til vår Serviceportal
Dersom eiendommen du er leietaker i har inngått avtale om Serviceportal, anbefaler vi at du bruker denne for raskere bestilling og god oversikt over status på din forespørsel. Dette krever altså at du er registrert som bruker via gårdeier.

Bestill via Serviceportalen.