Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Avsnitt 15: Segmentvarsel Q3 - 2017

Avsnitt 15: Segmentvarsel Q3 - 2017

I dette avsnittet av Eiendomspodden oppsummeres årets tre første kvartal. 2017 startet med et brak og har holdt bra fart gjennom sommeren. Har du fått med deg hvor høyt transaksjonsvolumet er i de største byene eller hvor ledigheten skal? Hva med leiene og yielden? Dette og mye mer får du svar på i Eiendomspodden. Vel hørt!
"

Avsnitt 14: Eiendomspodden møter Baard Schumann

Avsnitt 14: Eiendomspodden møter Baard Schumann

I siste utgave av Eiendomspodden har vi vært så heldig å få administrerende direktør i Selvaag Bolig ASA Baard Schumann i studio. Hør Baard dele sine erfaringer etter 20 år i boligbransjen, hvorav de siste ti i Selvaag. Skal du kjøpe og i så fall hvor og ikke minst hvilket perspektiv bør du ha? Alt dette og mer til får du svar på i siste utgave av Eiendomspodden. Vel hørt!
"

Avsnitt 13: Segmentvarsel Q2 - 2017

Avsnitt 13: Segmentvarsel Q2 - 2017

I dette avsnittet av Eiendomspodden oppsummeres første halvår som har vært preget av mange, store og spennende transaksjoner. Har du fått med deg hvor høyt transaksjonsvolumet er i de største byene, hvor ledigheten skal og ikke minst leien? Dette og mye mer får du svar på i Eiendomspodden. Vel hørt!
"

Avsnitt 12: Eiendomspodden møter Ellen de Vibe

Avsnitt 12: Eiendomspodden møter Ellen de Vibe

I siste utgave av Eiendomspodden deler sjef i Plan- og bygningsetaten Ellen de Vibe sine erfaringer etter nesten 20 år som byplansjef, samt gir råd til aktører om hvordan få prosesser til å gå raskere, enklere og mer effektivt. Oslo vokser rekordraskt og politikere, utbyggere, boligeiere og bybrukere har alle meninger om hvordan byen skal være. Midt i stormen sitter Ellen de Vibe og trekker i trådene. Vel hørt!
"

Avsnitt 11: Segmentvarsel Q1 - 2017

Avsnitt 11: Segmentvarsel Q1 - 2017

I denne utgaven av Eiendomspodden oppsummerer vi årets første kvartal som har vært preget av mange, store og ikke minst spennende transaksjoner. Har du fått med deg hvor høyt transaksjonsvolumet er, hvordan leiene har utviklet seg og ikke minst hvor ledigheten skal? Dette og mye mer får du svar på i Eiendomspodden. Vel hørt!
"