Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Avsnitt 13: Segmentvarsel Q2 - 2017

Avsnitt 13: Segmentvarsel Q2 - 2017

I dette avsnittet av Eiendomspodden oppsummeres første halvår som har vært preget av mange, store og spennende transaksjoner. Har du fått med deg hvor høyt transaksjonsvolumet er i de største byene, hvor ledigheten skal og ikke minst leien? Dette og mye mer får du svar på i Eiendomspodden. Vel hørt!
"

Avsnitt 12: Eiendomspodden møter Ellen de Vibe

Avsnitt 12: Eiendomspodden møter Ellen de Vibe

I siste utgave av Eiendomspodden deler sjef i Plan- og bygningsetaten Ellen de Vibe sine erfaringer etter nesten 20 år som byplansjef, samt gir råd til aktører om hvordan få prosesser til å gå raskere, enklere og mer effektivt. Oslo vokser rekordraskt og politikere, utbyggere, boligeiere og bybrukere har alle meninger om hvordan byen skal være. Midt i stormen sitter Ellen de Vibe og trekker i trådene. Vel hørt!
"

Avsnitt 11: Segmentvarsel Q1 - 2017

Avsnitt 11: Segmentvarsel Q1 - 2017

I denne utgaven av Eiendomspodden oppsummerer vi årets første kvartal som har vært preget av mange, store og ikke minst spennende transaksjoner. Har du fått med deg hvor høyt transaksjonsvolumet er, hvordan leiene har utviklet seg og ikke minst hvor ledigheten skal? Dette og mye mer får du svar på i Eiendomspodden. Vel hørt!
"

Avsnitt 10: Eiendomspodden møter Martin Mæland

Avsnitt 10: Eiendomspodden møter Martin Mæland

I siste utgave av Eiendomspodden har vi tatt en prat med Martin Mæland. Hør Martin dele sin erfaring fra politikken, boligbygging og ikke minst sin tid som konsernsjef for OBOS fra 1983 - 2015. Martin Mæland markerte i tiden som konsernsjef betydningen av den sosiale boligpolitikken, også i et avregulert boligmarked. Vel hørt!
"

Avsnitt 9: Segmentvarsle Q4 2016

Avsnitt 9: Segmentvarsle Q4 2016

I siste utgave av Eiendomspodden oppsummerer vi fjoråret, samt kommer med våre tanker og spådommer for 2017 hva angår næringseiendom i Norge. Er yieldbunnen nådd, hvor skal leien, fortsetter utlendingene å kjøpe og ikke minst hva skjer med boligprisene? Alt dette og litt mer får du svar på i siste avsnitt av Eiendomspodden. Vel hørt!
"