Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Avsnitt 28: Base Property

Avsnitt 28: Base Property

Eiendomspodden har denne gangen hatt en hyggelig prat med Andreas Poulsson i Base Property. Hør Andreas fortelle om hvilke prosjekter og områder de finner mest interessant og ikke minst hvilke planer de har for framtiden.
"

Avsnitt 27: Segmentvarsel Q1 - 2019

Avsnitt 27: Segmentvarsel Q1 - 2019

I siste utgave av Eiendomspodden oppsummerer vi markedet for næringseiendom pr 1. kvartal 2019. Her får lytterne innblikk i de viktigste makroparameterne, samt hvert eiendomssegment hva angår både volum, transaksjoner og leienivåer, samt prognoser framover.
"

Avsnitt 26: Gunnar Gjørtz

Avsnitt 26: Gunnar Gjørtz

Eiendomspodden har tatt en prat med administrerende direktør i KLP Eiendom, Gunnar Gjørtz. Hør Gunnar fortelle om tiden som Finansdirektør i blant annet NetCom, Løvenskiold Vækerø og Hafslund. Fire år i England og Frankrike med det fransk-belgiske konsernet Suez Lyonnaise des Eaux og Finansdirektør i det da børsnoterte Nora Eiendom som ble kjøpt opp av KLP i 1995 før han i 2011 startet som sjef for en av Nordens største eiendomsporteføljer og Norges nest største. Litt utenomfaglig prat ble det også tid til! Vel hørt
"

Avsnitt 25: Segmentvarsel Q4 - 2018

Avsnitt 25: Segmentvarsel Q4 - 2018

I siste utgaven av Eiendomspodden oppsummerer vi markedet for næringseiendom for 2018. Her får lytterne innblikk i hvert eiendomssegment hva angår både volum, transaksjoner og leienivåer, samt prognoser framover.
"

Avsnitt 24: Torstein Storækre

Avsnitt 24: Torstein Storækre

Eiendomspodden har tatt en førjulsprat med Torstein Storækre i Aker ASAs heleide eiendomsselskap FP Eiendom. Hør Torstein fortelle om etableringen av FP Eiendom, Store blå og øvrige prosjekter og ikke minst hvordan er det å jobbe for en av Norges mest profilerte eiere. Vel hørt!
"