Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Avsnitt 33: Segmentvarsel Q4 - 2019

Avsnitt 33: Segmentvarsel Q4 - 2019

2019 ble nok et fantastisk år for norsk næringseiendom og det sterkeste siden 2015. Skal dette fortsette og hvordan ser prognosene ut for 2020? Hør siste oppdatering om markedet for næringseiendom i Eiendomspodden og få innblikk i de viktigste makroparameterne, samt hvert eiendomssegment hva angår både volum, transaksjoner og leienivåer, samt prognoser framover.
"

Avsnitt 32: Sonja Horn // Entra

Avsnitt 32: Sonja Horn // Entra

I årets siste utgave av Eiendomspodden har vi tatt en førjulsprat med Sonja Horn, adm. dir. i Entra. Hør Sonja fortelle hvordan Entra arbeider ift. miljø, ombruk i stor skala og ikke minst samfunnsansvar! Er miljø og samfunnsansvar lønnsomt, hvor satser Entra framover og ikke minst hva satser de på? Lytt og få et klart svar på dette og mye mer!
"

Avsnitt 31: Olav og Frederik Selvaag

Avsnitt 31: Olav og Frederik Selvaag

I siste utgave av Eiendomspodden har vi vært så heldig å få Olav og Frederik Selvaag i studio. Forrige uke varslet Selvaag bolig at selskapet vil betale et ekstraordinært utbytte på 2,06 milliarder kroner. Det skjer etter at selskapet selger tomtene sine til et separat selskap og førte samtidig til at Selvaag-aksjen gikk i været. Hør brødrene forklare grepet, samt hele historien til Selvaag Gruppen. Vel hørt!
"

Avsnitt 30: Segmentvarsel Q3 - 2019

Avsnitt 30: Segmentvarsel Q3 - 2019

Hør siste oppdatering om markedet for næringseiendom i Eiendomspodden. Her får lytterne innblikk i de viktigste makroparameterne, samt hvert eiendomssegment hva angår både volum, transaksjoner og leienivåer, samt prognoser framover.
"

Avsnitt 29: Segmentvarsel Q2 - 2019

Avsnitt 29: Segmentvarsel Q2 - 2019

I siste utgave av Eiendomspodden oppsummerer vi markedet for næringseiendom pr. H1 2019 - det sterkeste H1 siden 2015! Her får lytterne innblikk i de viktigste makroparameterne, samt hvert eiendomssegment hva angår både volum, transaksjoner og leienivåer, samt prognoser framover.
"