Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Avsnitt 43: Segmentvarsel Q3

Avsnitt 43: Segmentvarsel Q3

Få siste oppdatering om markedet i Eiendomspodden. Vi oppsummerer året så langt - og det ser relativt lyst ut! Leiemarkedet åpner opp, leieprisene er tilbake på nivåer før pandemiutbruddet, det omsettes eiendommer som aldri før og tilgangen på kapital er god.
"

Avsnitt 42: Segmentvarsel Q2

Avsnitt 42: Segmentvarsel Q2

I siste utgave av Eiendomspodden er Jon så heldig å få besøk av Øyvinds høyre hånd, Karen Cecilie Thunes. Vi oppsummerer markedet inn mot sommeren. Norge åpner, rentene skal stige, markedet for næringseiendom koker, men hva blir konsekvensene av siste års pandemi på segmentene? Med ønske om riktig god sommer til alle våre fantastiske lyttere!
"

Avsnitt 41: Håvard Haukeland

Avsnitt 41: Håvard Haukeland

Eiendomspodden har tatt en prat med Håvard Haukeland i Spacemaker. Hør historien om oppstarten av Spacemaker, milliardtransaksjonen og ikke minst hvordan tilnærme seg gode ideér gjennom problemløsning - bransjen har fortsatt mange områder som kan effektiviseres. Episoden ble lang, men dog så interessant.
"

Avsnitt 40: Daniel Siraj

Avsnitt 40: Daniel Siraj

Daniel Siraj er gjest i Eiendomspoddens påskespesial. Hør Daniel fortelle om "Obos-metoden", kritikken om 100-millionersleiligheten på Majorstuen og ikke minst hva som skjedde da Schumann gikk foran i køen med sine utleieplaner på Ulven. Formålet til Obos er vel fortsatt å bygge boliger til medlemmene?
"

Avsnitt 39: Segmentvarsel Q4 - 2020

Avsnitt 39: Segmentvarsel Q4 - 2020

I siste utgaven av Eiendomspodden tar vi for oss fjoråret, samt starten av 2021 både for Norden og Norge. Langrentene har begynt å gå og KPI hopper og spretter. Leieprisene tok et hvileskjær, mens yieldene gikk som aldri før. Fasit ble hele 113 mrd i transaksjonsvolum for 2020 - hva bringer 2021? Er det leien eller yielden som skal gjøre jobben og evt. innenfor hvilke segment og hvilke byer?
"