Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Avsnitt 38: Bjørn Dæhlie

Avsnitt 38: Bjørn Dæhlie

I siste utgave av Eiendomspodden har vi vært så heldig å få besøk av Bjørn Dæhlie i studio. Få hele historien fra oppveksten på Nannestad, den fantastiske idrettskarrieren med høydepunktet på Lillehammer i 1994, morsomme historier om kolleger og konkurrenter i skisporet, samt hvordan han har bygd opp en stor eiendomsportefølje bestående av hytter og leiligheter til fjells, dagligvarebutikker og store prosjekter – blant annet med Gjelsten eide Fabritius på Gardermoen.
"

Avsnitt 37: Segmentvarsel Q2/Q3 - 2020

Avsnitt 37: Segmentvarsel Q2/Q3 - 2020

Markedet for næringseiendom har vært preget av både oppturer og nedturer gjennom 2020. Året startet fantastisk, før markedet bråstoppet med Covid-19. Utover høsten har markedet igjen våknet til liv og det som er omsettelig går raskt og dyrt. Hvordan blir resten av året og hvem er vinnerne og taperne i det segregerte markedet vi nå er en del av? Lytt til Eiendomspodden og få temperaturen på markedet!
"

Avsnitt 36: Gunnar Bøyum // Aspelin Ramm

Avsnitt 36: Gunnar Bøyum // Aspelin Ramm

Eiendomspodden starter høsten med en meget interessant prat med Gunnar Bøyum. Hør Gunnar fortelle om prosjektene de arbeider med og hva som er drømmeprosjektet, hva dagens unge bør prioritere for å bli etterspurt i fremtidens eiendomsmarked og ikke minst hvem som blir tapere og vinnere i lys av Covid-19.
"

Avsnitt 35: Mathis Grimstad // Stor Oslo Eiendom

Avsnitt 35: Mathis Grimstad // Stor Oslo Eiendom

I siste utgave av Eiendomspodden før sommeren har vi tatt en prat med Mathis Grimstad i Stor Oslo Eiendom. Hør Mathis fortelle hvordan Stor Oslo arbeider med miljø, bærekraft og samfunnsansvar, samt hvordan de søker å ivareta både private og offentlige interesser. Hva er det som gir lønnsomhet i det lange løp? Lytt og få et klart svar på dette og mye mer!
"

Avsnitt 34: Segmentvarsel Q1-2020 // Olav Chen og Haavard Rønning

Avsnitt 34: Segmentvarsel Q1-2020 // Olav Chen og Haavard Rønning

Verden står ovenfor en global pandemi som har resultert i en av de største økonomiske krisene noensinne. For å forstå bedre hvordan dette kunne skje, hva som har skjedd og ikke minst hva framtiden vil bringe har Eiendomspodden fått besøk av Olav Chen og Haavard Rønning som har stålkontroll på det makroøkonomiske bildet, samt påvirkning for næringseiendom. Vel hørt!
"