Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Avsnitt 51: Proptech og Magnus Svantegård

Avsnitt 51: Proptech og Magnus Svantegård

Vi har tatt en prat med Magnus Svantegård som er grunnlegger av Nordic Proptech Initiative og partner i Stronghold Invest. Han er en av verdens mest innflytelsesrike personer innen proptech med 400 selskaper under lupen. Videre er vår egen sjef for digitalisering i Norge, Frede Fardal, i studio. Han har blant annet Newsec Maps på cv-en. Sammen diskuterer vi verdien av proptech og hvordan selskaper bør gå fram om de ønsker å ta del proptech-bølgen.
"

Avsnitt 50: Segmentvarsel Q1-2022

Avsnitt 50: Segmentvarsel Q1-2022

Eiendomspodden har rundet 50 episoder! I denne utgaven oppsummerer vi årene som har gått og hva som trolig er i vente. Litt feiring blir det også. Takk til alle våre lyttere og Jon ikke minst. Eiendomspodden går for 50 episoder til!
"

Avsnitt 49: Kjetil Houg i Folketrygdfondet

Avsnitt 49: Kjetil Houg i Folketrygdfondet

I siste utgave av Eiendomspodden har vi vært så heldig å få besøk av Kjetil Houg, adm. dir. i Folketrygdfondet. En virkelig tungvekter og den som passer på pensjonspengene til våre barn og barnebarn. Sjelden har vi møtt en mann som ordlegger seg så enkelt og godt til tross for komplekse problemstillinger. Denne vil du ikke gå glipp av!
"

Avsnitt 48: Segmentvarsel Q4-2021

Avsnitt 48: Segmentvarsel Q4-2021

I denne utgaven av Eiendomspodden oppsummerer vi fjoråret, samt vurderer hva man kan forvente det kommende året. Fjoråret ble virkelig et år for historiebøkene - aldri har vi målt høyere transaksjonsvolum, og det med god margin. Ved inngangen til 2022 er det dog flere ting som taler for at euforien potensielt kan avta og spørsmålet er om det atter en gang preller av eiendomsbransjen eller er tid for en avdemping?
"

Avsnitt 47: Håvard Sveahaugen

Avsnitt 47: Håvard Sveahaugen

Eiendomspodden starter 2022 med å snakke om miljø og bærekraft. Hva betyr egentlig ESG, bærekraft og BREEAM? Håvard Sveahaugen er energirådgiver og BREEAM In-Use-revisor i Newsec. Han gir oss en forklaring på alle begrepene vi lurer på, og snakker om hvordan BREEAM In-Use brukes som verktøy for lønnsomme miljøtiltak.
"