Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Avsnitt 45: Andreas Jul Røsjø

Avsnitt 45: Andreas Jul Røsjø

I denne utgaven av Eiendomspodden har vi vært så heldig å få besøk av adm. dir. i Møller Eiendom, Andreas Jul Røsjø. Hør Andreas fortelle om sin reise i bransjen, mandatet han har i Møller Eiendom og ikke minst hvordan miljø, kunst og eiendom henger sammen på en meget elegant og troverdig måte. Og ja, vi kommer inn på skituren midt i arbeidstiden og ikke minst hva de tenker rundt kjøpet av gamle Deichmanske bibliotek.

Avsnitt 44: Katharina Bramslev

Avsnitt 44: Katharina Bramslev

Miljø er i vinden som aldri før og for eiendomsbransjen betyr det potensielt store endringer fremover. Hvem er vel da viktigere å ta en prat med enn Katharina Bramslev, CEO i Grønn Byggallianse. Til forskjell fra andre aktører som er opptatt av miljø så er Katharina utdannet ingeniør, noe som gir henne en unik kombinasjon fra praktisk tilnærming til utrulling av miljøtiltak. Katharina har troen på fremtiden tross dystre spådommer i FN sin klimarapport, men det må tas tak nå.

Avsnitt 43: Segmentvarsel Q3

Avsnitt 43: Segmentvarsel Q3

Få siste oppdatering om markedet i Eiendomspodden. Vi oppsummerer året så langt - og det ser relativt lyst ut! Leiemarkedet åpner opp, leieprisene er tilbake på nivåer før pandemiutbruddet, det omsettes eiendommer som aldri før og tilgangen på kapital er god.

Avsnitt 42: Segmentvarsel Q2

Avsnitt 42: Segmentvarsel Q2

I siste utgave av Eiendomspodden er Jon så heldig å få besøk av Øyvinds høyre hånd, Karen Cecilie Thunes. Vi oppsummerer markedet inn mot sommeren. Norge åpner, rentene skal stige, markedet for næringseiendom koker, men hva blir konsekvensene av siste års pandemi på segmentene? Med ønske om riktig god sommer til alle våre fantastiske lyttere!

Avsnitt 41: Håvard Haukeland

Avsnitt 41: Håvard Haukeland

Eiendomspodden har tatt en prat med Håvard Haukeland i Spacemaker. Hør historien om oppstarten av Spacemaker, milliardtransaksjonen og ikke minst hvordan tilnærme seg gode ideér gjennom problemløsning - bransjen har fortsatt mange områder som kan effektiviseres. Episoden ble lang, men dog så interessant.