Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Avsnitt 39: Segmentvarsel Q4 - 2020

Avsnitt 39: Segmentvarsel Q4 - 2020

I siste utgaven av Eiendomspodden tar vi for oss fjoråret, samt starten av 2021 både for Norden og Norge. Langrentene har begynt å gå og KPI hopper og spretter. Leieprisene tok et hvileskjær, mens yieldene gikk som aldri før. Fasit ble hele 113 mrd i transaksjonsvolum for 2020 - hva bringer 2021? Er det leien eller yielden som skal gjøre jobben og evt. innenfor hvilke segment og hvilke byer?

Avsnitt 38: Bjørn Dæhlie

Avsnitt 38: Bjørn Dæhlie

I siste utgave av Eiendomspodden har vi vært så heldig å få besøk av Bjørn Dæhlie i studio. Få hele historien fra oppveksten på Nannestad, den fantastiske idrettskarrieren med høydepunktet på Lillehammer i 1994, morsomme historier om kolleger og konkurrenter i skisporet, samt hvordan han har bygd opp en stor eiendomsportefølje bestående av hytter og leiligheter til fjells, dagligvarebutikker og store prosjekter – blant annet med Gjelsten eide Fabritius på Gardermoen.

Avsnitt 37: Segmentvarsel Q2/Q3 - 2020

Avsnitt 37: Segmentvarsel Q2/Q3 - 2020

Markedet for næringseiendom har vært preget av både oppturer og nedturer gjennom 2020. Året startet fantastisk, før markedet bråstoppet med Covid-19. Utover høsten har markedet igjen våknet til liv og det som er omsettelig går raskt og dyrt. Hvordan blir resten av året og hvem er vinnerne og taperne i det segregerte markedet vi nå er en del av? Lytt til Eiendomspodden og få temperaturen på markedet!

Avsnitt 36: Gunnar Bøyum // Aspelin Ramm

Avsnitt 36: Gunnar Bøyum // Aspelin Ramm

Eiendomspodden starter høsten med en meget interessant prat med Gunnar Bøyum. Hør Gunnar fortelle om prosjektene de arbeider med og hva som er drømmeprosjektet, hva dagens unge bør prioritere for å bli etterspurt i fremtidens eiendomsmarked og ikke minst hvem som blir tapere og vinnere i lys av Covid-19.

Avsnitt 35: Mathis Grimstad // Stor Oslo Eiendom

Avsnitt 35: Mathis Grimstad // Stor Oslo Eiendom

I siste utgave av Eiendomspodden før sommeren har vi tatt en prat med Mathis Grimstad i Stor Oslo Eiendom. Hør Mathis fortelle hvordan Stor Oslo arbeider med miljø, bærekraft og samfunnsansvar, samt hvordan de søker å ivareta både private og offentlige interesser. Hva er det som gir lønnsomhet i det lange løp? Lytt og få et klart svar på dette og mye mer!
"