Eiendomspodden

Hør det siste fra de beste

Eiendomspodden

Velkommen til Newsec sin podcast - en podcast som tar for seg utviklingen i det norske eiendomsmarkedet, samt de siste trendene i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Podcasten gir deg som lytter en unik mulighet til å følge utviklingen på det norske eiendomsmarkedet.

Avsnitt 26: Gunnar Gjørtz

Avsnitt 26: Gunnar Gjørtz

Eiendomspodden har tatt en prat med administrerende direktør i KLP Eiendom, Gunnar Gjørtz. Hør Gunnar fortelle om tiden som Finansdirektør i blant annet NetCom, Løvenskiold Vækerø og Hafslund. Fire år i England og Frankrike med det fransk-belgiske konsernet Suez Lyonnaise des Eaux og Finansdirektør i det da børsnoterte Nora Eiendom som ble kjøpt opp av KLP i 1995 før han i 2011 startet som sjef for en av Nordens største eiendomsporteføljer og Norges nest største. Litt utenomfaglig prat ble det også tid til! Vel hørt
"

Avsnitt 25: Segmentvarsel Q4 - 2018

Avsnitt 25: Segmentvarsel Q4 - 2018

I siste utgaven av Eiendomspodden oppsummerer vi markedet for næringseiendom for 2018. Her får lytterne innblikk i hvert eiendomssegment hva angår både volum, transaksjoner og leienivåer, samt prognoser framover.
"

Avsnitt 24: Torstein Storækre

Avsnitt 24: Torstein Storækre

Eiendomspodden har tatt en førjulsprat med Torstein Storækre i Aker ASAs heleide eiendomsselskap FP Eiendom. Hør Torstein fortelle om etableringen av FP Eiendom, Store blå og øvrige prosjekter og ikke minst hvordan er det å jobbe for en av Norges mest profilerte eiere. Vel hørt!
"

Avsnitt 23: Segmentvarsel Q3 - 2018

Avsnitt 23: Segmentvarsel Q3 - 2018

I denne utgaven av Eiendomspodden oppsummerer vi markedet for næringseiendom pr. 3. kvartal 2018. Her får lytterne innblikk i hvert eiendomssegment hva angår både volum, transaksjoner og leienivåer, samt prognoser framover.
"

Avsnitt 22: Borger Borgenhaug

Avsnitt 22: Borger Borgenhaug

Eiendomspodden hadde forrige uke besøk av Borger Borgenhaug. Hør Borger fortelle om oppstarten i 1999 med to tomme hender og en startkapital på én million kroner og reisen der han 19 år senere eier eiendomsutviklingsselskapet Axer Eiendom med en verdi på rundt tre milliarder kroner.
"