Om oss


Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe er Nord Europas ledende rådgiver innen næringseiendom, med ca. 1700 medarbeidere i Norden og Baltikum.

Vår virksomhet tilbyr tjenester innen Transaksjoner, Utleie, Verdivurdering, Asset Management og Teknisk Forvaltning. 
Newsec forvalter eiendommer for ca. 370 milliarder, signerer årlig leiekontrakter på ca. 1,3 millioner m2, gjennomfører transaksjoner for ca. 30 milliarder kroner, og utfører verdivurderinger for ca. 1 400 milliarder kroner. 

Takket være store volum, lokalkjennskap samt bred forståelse innen ulike virksomheter, besitter Newsec en unik kunnskap om eiendomsmarkedet i Nord Europa. 

Newsec i Norge er en del av det svenske Stronghold-konsernet og består av Newsec AS og Newsec Basale AS. I Norge er vi ca. 300 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Sandefjord, Kristiansand, Tromsø, Bodø og Alta. 

Newsec i Norge har gjennom over 46 års virksomhet i det norske eiendomsmarkedet dokumentert en betydelig gjennomføringsevne i alle typer eiendomstransaksjoner. Vi er i dag Norges største verdivurderer av næringseiendom, med de fleste av de større markedsaktørene som kunder. 

Newsec har en eksklusiv samarbeidsavtale med BNP Paribas Real Estate, en ledende internasjonal næringsmegler. Samarbeidet innebærer gode muligheter for markedsføring av prosjekter over landegrensene, og dedikert tilnærming mot utvalgte aktører som ønsker å investere i Norge.