Om oss

Newsec - the Full Service Property House in Northern Europe

Om Newsec

Newsec – «The Full Service Property House in Northern Europe» tilbyr eiendomsbesittere, investorer og leietakere et bredt spekter av tjenester innen eiendomsforvaltning (Property Asset Management) og rådgivning (Advisory).

Newsec ble grunnlagt i 1994 og er i dag et partnereid selskap med over 2000 medarbeidere fordelt på 8 land i Norden og Baltikum.

Vi har ca. 600 milliarder NOK til forvaltning og signerer årlig leiekontrakter på rundt 1 million kvadratmeter. Newsec gjennomfører transaksjoner for ca. 50 milliarder NOK og utfører verdivurderinger av næringseiendom til en verdi på ca. 1750 milliarder NOK.

Takket være store volumer og lokal tilstedeværelse kombinert med inngående forståelse av en rekke virksomheter, har Newsec en unik kompetanse på eiendomsmarkedet i Nord-Europa.

Newsec er med i BNP Paribas Real Estate Alliance. Det gir oss tilgang til et internasjonalt nettverk av potensielle kunder og samarbeidspartnere. 

Newsec er en stor organisasjon, og I Norge er vi i hovedsak delt inn i to enkeltstående selskaper;

Advisory (Newsec AS) med sine rådgivningstjenester og kontor i Oslo og Stavanger.

Property Asset Management (Newsec Property Asset Management AS) med komplett tjenestespekter innen forvaltning. Newsec Property Asset Management AS har sitt hovedkontor i Trondheim. I tillegg til egne kontorer i hele Norge eier også Newsec Property Asset Management AS flere driftselskaper.

 

Om Stronghold Invest

Newsec er eid av Stronghold Invest – et eierselskap som investerer i og utvikler eiendomsselskap i Nord-Europa. Gjennom Stronghold får Newsec finansiell stabilitet, tilgang til solid kompetanse og et nettverk av relevante virksomheter. Med sine selskap har Stronghold en omsetning på mer enn 160 millioner Euro og flere enn 2400 medarbeidere. Les mer om Stronghold.

0 Mrd.
i verdivurderinger
0 Mrd.
Transaksjoner
0 Mrd.
NOK forvaltes
0
Medarbeidere

Property Asset management

I Newsec Property Asset Management AS jobber spesialister innen forvaltning og drift av næringseiendom med fokus på verdiutvikling, økt avkastning, fornøyde leietakere og bedre miljø.

Advisory

Newsec AS tilbyr skreddersydde og høyt spesialiserte rådgivende tjenester til eiendomsbesittere, investorer og leietakere.

Lyst til å bli en del av Newsec?

I Newsec jobber spesialister innen økonomi, finans, jus, teknisk og drift i tverrfaglige team. Vi er stadig på jakt etter talenter og eksperter innen våre fagområder.

Kjøp av virksomheter

Kjøp av virksomheter er en del av vår vekststrategi, og vi ser stadig etter å samarbeide med gründere, bedriftsledere og eiere av godt administrerte virksomheter.