• Våre tjenester
  • Insights
  • Karriere
  • Media og nyheter
  • Om oss

Byggdrifter hos Newsec: - Nøkkelpersoner i vår leveranse

Hver dag sørger Petrit Voca og hans kollegaer for at kontorbygg, kjøpesenter, barnehager og boliger fungerer som de skal. Med teknisk kompetanse, god serviceinnstilling og rett og slett ved å være et ja-menneske, bidrar Petrit til at besøkende og leietakere får en god opplevelse – og at eiendommene driftes så kostnadseffektivt og miljøvennlig som mulig. Newsec søker nå etter flere dyktige byggdriftere som Petrit.

11. APRIL 2024

 ▪ 4 Min lesetid

Petrit Voca - byggdrifter i Newsec

Del

Petrit Voca jobber i Newsec, og har blant annet ansvar for drift av boligsameier og et helt nytt kjøpesenter.

– Jobben min innebærer tilsyn, vedlikehold og optimalisering av drift. Jeg følger opp eiendommer og har ansvar for alt fra ventilasjon, heis og brannalarmanlegg til uteområder og leietakeroppfølging. Jeg får et godt innblikk i eiendommen, og får brukt min kunnskap og erfaring innen flere områder, sier Voca.

Ingen dag er lik

Det Voca liker spesielt godt med å jobbe i Newsec, er den store variasjonen i arbeidsoppgaver.

– Jeg drifter flere ulike typer bygg, og det gjør at jeg har mange forskjellige oppgaver som skal utføres. Ved hjelp av Newsec sine systemer og verktøy som er spesielt tilrettelagt for drift av eiendom, kan jeg styre dagen selv. Det gjør det enkelt for meg å holde oversikt og lar meg planlegge min egen arbeidsdag.

Stadig utvikling

Newsec er en av Nord-Europas største forvaltere av næringseiendom, og har sitt norske hovedkontor i Trondheim. Virksomheten forvalter en stor eiendomsportefølje på vegne av sine kunder.

– Newsec jobber med spennende prosjekter for oppdragsgivere innen ulike bransjer. Dette gir oss på drift mulighet til å jobbe med forskjellige typer eiere, leietakere og eiendommer. Det gjør at jeg stadig lærer nye ting og utvikler min kompetanse. Skulle det være behov for påfyll av ytterligere kunnskap, har vi rutiner og verktøy som sørger for at jeg får den opplæringen jeg trenger, sier Voca.


Tett på kunden

Hilmar Auran er administrerende direktør i Newsec Property Asset Management AS, og han fremhever ofte den viktige rollen driftsavdelingen har som en integrert del av leveransene i Newsec.

– Våre driftsteknikere er de som er tettest på både kunder, leietakere og andre brukere av eiendommene vi forvalter. De er en svært sentral del av leveransen vår, og derfor er vi avhengige av å ha de aller dyktigste byggdrifterne i bransjen. Ved å kombinere dyktige og serviceinnstilte ansatte og de beste IT-systemene, skapes merverdi for eiere og gode opplevelser for brukere av eiendommen. Vår driftsorganisasjon har en nøkkelrolle i å sikre at kundens eiendom fungerer som den skal, sier Auran.

Newsec forvalter et økende volum av eiendommer på vegne av stadig flere kunder. Primært har porteføljen bestått av næringseiendom, men stadig flere profesjonelle boligaktører ønsker å sette bort drift og forvaltning av eiendommene.

– Vi jobber med en bygningsmasse som er teknisk utfordrende, og det gir store muligheter til kompetanseheving for våre byggdriftere. Variasjonen i type eiendommer og oppdrag gjør at vi kan gi våre medarbeidere utfordrende og varierte oppgaver i hverdagen, sier Auran.

Teamwork står høyt

Newsec organiserer skreddersydde team når de skal forvalte eiendommer på vegne av sine kunder.

– Hos Newsec har vi medarbeidere med ekspertise innen alle deler av eiendom. Vi har sterkt fokus på samarbeid, og som driftstekniker blir du derfor en del av et erfarent team som jobber sammen for å løse utfordringer og oppgaver på eiendommen. Vi er stolte over å ha høy medarbeidertilfredshet i Newsec, og det smitter jo over på kunden også. Vi jobber etter «Passion for Colleagues and Clients». Hvis ansatte trives og har det gøy på jobb, leverer vi gode tjenester overfor våre oppdragsgivere, sier Auran.

Newsec er i vekst og skal ansette flere driftsteknikere og byggdriftere, les mer om stillingene her.

Siste artikler

Få den nyeste innsikten rett i innboksen din

Registrer deg for å få oppdateringer og relevant innsikt fra Newsec. Vi tar ikke kontakt oftere enn nødvendig.