Transaksjoner

Eiendomsbesittere og Investorer


Eiendomstransaksjoner

Newsec har gjennom mange år vært ledende i transaksjonsmarkedet for næringseiendom. Vi er uavhengig og tar ikke selv posisjoner i eiendomskjøp. Vi har fokus på oppdraget, herunder en offensiv kontakt med investormarkedet for å kunne finne de optimale løsninger hensyn tatt marked/kunde/pris.

Oppsøkende virksomhet
Vårt mål er å være det prefererte valg ved salg av næringseiendommer. Med vår kontaktflate i det norske eiendomsmarked er vår oppgave både oppsøkende mot potensielle investorer som ønsker kjøp av eiendom med en spesifikk beliggenhet eller det er å selge en konkret eiendom gjennom tradisjonelle kanaler.

Internasjonalt nettverk
Gjennom kontakt med større internasjonale investorer og meglerselskaper i hele Europa har vi også en unik mulighet til å følge det norske investor markedet ut i Europa. Vi presenterer større prosjekter for det internasjonale marked gjennom egne kontakter og BNP.

Sale - lease back
Markedet for "sale – lease back" avtaler er også sentralt for mange selskaper – hvor eiendom ikke skal ha hovedfokus – men hvor virksomheten ønsker å frigjøre kapital for ekspansjon o.l.

Ta kontakt med en av våre meglere for en gjennomgang av ditt prosjekt/eiendom. Vi utarbeider en verdivurdering – som et internt diskusjonsgrunnlag før konklusjonen om salg fattes.

Håkon Styrvold
Leder Transaksjoner/Partner
Newsec AS
Mobil: +47 91 58 03 73
E-mail: hs@newsec.no

Terje Sch. Geirdal
Direktør/Faglig leder/Partner
Newsec AS
Mobil: +47 97 08 03 57
E-mail: tsg@newsec.no

Jørgen Schartum
Rådgiver Transaksjon
Newsec AS
Mobil: +47 91 52 86 48
E-mail: js@newsec.no

Andreas Haugen
Rådgiver Transaksjon
Newsec AS
Mobil: +47 99 10 69 13
E-mail: ah@newsec.no

Christian Næss
Senior Transaksjonsrådgiver
Newsec AS
Mobil: +47 90 67 78 56
E-mail: christian.naess@newsec.no

Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.