Transaksjoner

Bedrifter


EIENDOMSTRANSAKSJONER

Newsec har gjennom mange år vært ledende i transaksjonsmarkedet for næringseiendom. Vi er uavhengig og tar ikke selv posisjoner i eiendomskjøp. Vi har fokus på oppdraget, herunder en offensiv kontakt med investormarkedet for å kunne finne de optimale løsninger hensyn tatt marked/kunde/pris.

Oppsøkende virksomhet
Vårt mål er å være det prefererte valg ved salg av næringseiendommer. Med vår kontaktflate i det norske eiendomsmarked er vår oppgave både oppsøkende mot potensielle investorer som ønsker kjøp av eiendom med en spesifikk beliggenhet eller det er å selge en konkret eiendom gjennom tradisjonelle kanaler.

Internasjonalt nettverk
Gjennom kontakt med større internasjonale investorer og meglerselskaper i hele Europa har vi også en unik mulighet til å følge det norske investor markedet ut i Europa. Vi presenterer større prosjekter for det internasjonale marked gjennom egne kontakter og BNP.

Sale - lease back
Markedet for "sale – lease back" avtaler er også sentralt for mange selskaper – hvor eiendom ikke skal ha hovedfokus – men hvor virksomheten ønsker å frigjøre kapital for ekspansjon o.l.
Ta kontakt med en av meglere for en gjennomgang av ditt prosjekt/eiendom. Vi utarbeider en verdivurdering – som et internt diskusjonsgrunnlag før konklusjonen om salg fattes.

Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.