Tjenester innen energi og bærekraft

Bærekraftig eiendom

Vi i Newsec jobber for en mer bærekraftig eiendomssektor. I tillegg til å oppfylle de nødvendige lovkrav, kan våre tjenester innen energi og bærekraft også bidra til å redusere kostnader ved drift, samtidig som de minsker klimapåvirkningen.

Vi har godkjenning for å levere bærekraftssertifikatet BREEAM In-Use, noe som er et godt utgangspunkt for å komme i gang med miljøledelse. Newsec er også medlem av Grønn Byggallianse, og var den første eiendomsforvalter som i mars 2017 tilsluttet seg Eiendomssektorens Veikart mot 2050.

Uansett om det gjelder energimerking, energiledelse, sertifiseringer, prosjektledelse eller rapportering innen miljø og bærekraft, så kan vi hjelpe deg.

 

  • Redusere klimapåvirkning Newsec vil bidra til en bærekraftig eiendomssektor, og ser over din eiendomsportefølje i alle ledd.
  • Riktig kompetanse Våre eksperter kan bistå med energikartlegging, energirådgivning og sertifiseringsprosesser.
  • Klimarapportering Vi utarbeider energi- og klimarapporter tilpasset ditt behov.

Vi bistår med

Klimarapportering Vi utarbeider rapporter tilpasset ditt behov med analyse og oversikt over bygningens klimagassutslipp.
Prosjektbistand Våre energirådgivere bistår i ombyggingsprosjekter med gjennomgang av tilbud, lønnsomhetsberegninger og prosjektledelse.
Energianalyse Vi kartlegger energiforbruket i alle typer eiendommer, og identifiserer hvordan dere kan redusere energiforbruket på mest økonomisk måte. Våre energirådgivere står klare til å hjelpe deg.
Energiattester Våre godkjente energirådgivere utarbeider påkrevde energiattester.
Driftsstøtte Vi har inngående kunnskap om eiendommer i drift, og kan gi råd om drift, målere og energibruk basert på data for energi, vann avfall og klimagassutslipp.
Energi- og miljøledelse Vi bistår i prosessen med innføring av energi- og miljøledelse.

Spørsmål om energi og bærekraft?

Les Newsec Basales personvernerklæring

Bilde av Camilla Hengebøl
Camilla Hengebøl Avdelingsleder energirådgivning +47 464 49 452
Energirådgivning Les mer
BREEAM In-Use Mer om BREEAM In-Use
Prosjektadministrasjon Les mer