Verdigrunnlag

Om oss


Verdigrunnlag

I Newsec er vårt verdigrunnlag "Passion for kollegaer og kunder" i den rekkefølgen. Gjennom å sette medarbeiderne først, skaper vi et utrolig engasjement for våre kunder.

Dersom vi kan skape en kultur der alle medarbeiderne trives og føler seg verdsatt, kommer fokus på kunden naturlig. Vår suksess følger suksessen til våre kunder.

Vårt verdigrunnlag " Passion for kollegaer og kunder " setter en standard for hvordan vi svarer så vel våre medarbeidere som våre kunder. Vil man arbeide i Newsec, er det viktig at man stiller seg bak det vi står for, ellers vil man ikke trives hos oss.

Vårt motto Excellence, Innovasjon og Integritet har en dyp betydning for oss, og veileder oss i vårt daglige arbeid.

Excellence
Vilje og evne til å levere løsninger og tjenester av høyeste kvalitet - som overgår så vel kundens høyeste forventninger som konkurrentenes ytterste evne.

Innovasjon
Innovasjon betyr å aldri lene seg tilbake - og å utvikles. Våre kunder stopper aldri å utvikles, og vi må følge dem. Som ledende konsulenter, må vi alltid kunne levere morgendagens løsninger – allerede i dag.

Integritet
I Newsec har vi en unik mulighet til å jobbe tett med våre kunder. Vi vil alltid fokusere på den beste løsningen for kunden, levert med god forretningsetikk, den ytterste diskresjon og uten å ta noen tvilsomme snarveier.

Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.

Newsec Norge

NEWSEC AS
Transaksjon – Utleie – Rådgivning/Verdivurdering
Telefon: +47 23 00 31 00
E-post: post@newsec.no

NEWSEC BASALE AS
Telefon: +47 06760
E-post: 06760@newsec.no

Komplett kontaktinformasjon

Kontakt oss

Newsec Norge

Vi kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter vi deg i løpet av 48 timer.