Kjøp av virksomheter

Vurderer du å ta bedriften din videre til neste nivå sammen med en partner? Som en del av Newsec får din bedrift, dine ansatte og dine kunder et sted å trives og vokse videre.

Enten det skyldes et generasjonsskifte, realisering av verdi eller bare sette fart på utviklingen av selskapet, vil Newsec være den ideelle partneren for din virksomhet.

Dette kan vi tilby

Newsec er en engasjert eier, og vårt mål er å være en langsiktig partner for din virksomhet. Som en ledende forvalter og rådgiver innen kommersiell eiendom i Nord-Europa, har vi både ressursene og erfaringen som skal til for å bistå virksomheter søm ønsker en bærekraftig vekst og lønnsomhet.

Vi har en sterk historikk med suksessfulle oppkjøp og integrering av virksomheter, og ser verdien av å tilby en forretningsmessig plattform for ansatte og kunder. Hos oss vil du og dine ansatte være en del av en organisasjon som har blitt Great Place To Work-sertifisert ti år på rad.

Vi tror på en innovativ entreprenørkultur som følger en ikke-byråkratisk styringsmodell. Det betyr frihet med ansvar, raske og sømløse beslutningsprosesser og rapportering med fokus på viktige KPI-er.

Som en del av Stronghold Group tilbyr vi et differensiert verditilbud med solid kunnskap om eiendom og teknologi, tilgang til kapital, omfattende bransjekontakter og enestående innsikt i de nordeuropeiske markedene.

Dette ser vi etter

Newsec har en sterk vekstambisjon med en veldefinert strategi som skal underbygge og videreutvikle vår virksomhet og forbedre våre tjenester. Oppkjøp er en grunnleggende del av vår vekststrategi. Vi søker kontinuerlig å samarbeide med gründere, bedriftsledere og eiere av godt administrerte virksomheter som har en sterk tilstedeværelse i sine nisjemarkeder.

Vi ser vanligvis etter tjenestevirksomheter, inkludert forvaltnings-, konsulent- eller teknologibaserte virksomheter som henvender seg til eiendomssektoren og har:

  • tilstedeværelse nasjonalt eller internasjonalt i Nord-Europa
  • en bærekraftig forretningsmodell
  • langvarige kundeforhold
  • dokumentert lønnsomhet

Vi vurderer selskaper på bakgrunn av deres historie, utviklingsmuligheter, ledelsesteam og ambisjoner. Vi vurderer oppkjøp selv om ikke alle kriterier ovenfor er oppfylt dersom selskapet tilbyr attraktive strategiske eller økonomiske muligheter.

Vi ser etter å kjøpe minimum en majoritetsandel i et selskap. Vanligvis er utgangspunktet at vi erverver 70 prosent med opsjon på å øke eierskapet til 100 prosent over en periode på to til fem år. Vi tror dette er en attraktiv modell som lar oss tilpasse interesser, arbeide mot felles mål og skape verdi sammen. Gjennom vårt majoritetseierskap tar vi en aktiv rolle og bidrar med strategi, ressurser og legger til rette for utvikling og vekst.

Ta kontakt
Vi er alltid på utkikk etter virksomheter som kan være aktuelle for oppkjøp. Ta kontakt for en åpen dialog om våre felles muligheter.

Eksempler på forretningsområder vi ser etter

Kapital- og investeringsforvaltning
Forvaltning av næringseiendom
Økonomisk forvaltning
Teknisk forvaltning
Drifts- og vaktmestertjenester
Leietakerservice
Bygningsautomasjon
Energirådgivning og energioptimalisering
Tjenester innen miljø og bærekraft

Kontakt oss

Trond Arne Espås Økonomidirektør +47 918 15 273
Hilmar Auran Administrerende direktør +47 924 53 053