Vi søker brannrådgiver/brannvernleder

Har du erfaring innen brannfaget og ønsker å være med å utvide vårt brannfaglige miljø?

Newsec er i dag Nord-Europas største selskap innen eiendomsforvaltning og en ledende aktør på det norske markedet. Vi tar vårt ansvar overfor våre kunder på høyeste alvor, og har som mål å være i stadig utvikling for å møte nye kundebehov innen eiendom, teknologi og digitale løsninger.

Vi forsterker vår brannrådgivningsavdeling i Oslo, og søker deg som er engasjert, humørfylt og som har gode kommunikasjonsevner. Du må trives i et hektisk miljø hvor du er med i et team som verdsetter samarbeidsvilje, deling av kunnskap og felles utvikling. Du bør være selvstendig, strukturert og sette kunden i fokus. Til gjengjeld kan vi love deg et arbeidsmiljø som legger til rette for at du skal trives og lykkes med dine arbeidsprestasjoner.

Arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være å gjennomføre brannvernrunder med tilhørende rapportering og brannøvelser på eiendommer. Videre arbeidsoppgaver kan formes og utvikles med bakgrunn i din kompetanse og ditt engasjement. 

Nøkkelkompetanse

  • Forståelse for brannsikkerhetsfaget
  • Innsikt i Forebyggendeforskriften med tilhørende veiledning
  • Kommersiell teft
  • Like kundekontakt og reisevirksomhet
  • Kjennskap til FDV-verktøy som for eksempel Plania og FDV-web er en fordel
  • Du må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Slik er det å jobbe i Newsec

Hos oss får du en spennende, variert og utfordrende hverdag i et solid selskap i vekst. Du vil jobbe sammen med engasjerte kollegaer i et hyggelig og tverrfaglig arbeidsmiljø. I Newsec ønsker vi å skape en kultur der alle ansatte er fornøyde, og hvor de vet at deres bidrag verdsettes. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Søknadsfristen har utløpt. Se andre ledige stillinger her.