Karriere

Har du lyst til å jobbe sammen med de fremste spesialistene på næringseiendom i Nord-Europa? I Newsec jobber eksperter innen økonomi, finans, jus, teknisk og drift i tverrfaglige team. Med uvurderlig kompetanse og stort engasjement finner du medarbeidere som møter utfordringene sammen for å oppnå de beste resultatene.

Vi har fokus på kunnskap og innovasjon, og er stadig på jakt etter nye muligheter og løsninger for å kunne lede utviklingen av nye produkter og tjenester innen eiendom.

Med våre verdier setter vi medarbeideren først. Vi er stolte over å ha høy medarbeidertilfredshet og en arbeidsstyrke med både erfarne eksperter og unge talenter.

  • EXCELLENCE Vi tilbyr løsninger og tjenester med en kvalitet som overgår det beste fra våre konkurrenter og kundens høyeste forventning.
  • INTEGRITY Vi respekterer kundens fortrolighet. Alle oppdrag utføres til enhver tid med den høyeste forretningsetikk og moral – og ivaretar kundens beste interesser.
  • INNOVATION Vi søker stadig etter nye muligheter og løsninger for å kunne lede utviklingen av nye produkter og tjenester. Vi tør å utfordre normen, og har mot til å gå nye veier.

Vil du bli en del av vårt team?

I vår rekrutteringsportal kan du finne informasjon om ledige stillinger og registrere din CV.

Se våre ledige stillinger.