Karriere

Har du lyst til å jobbe sammen med de fremste spesialistene på næringseiendom i Nord-Europa? I Newsec jobber eksperter innen økonomi, finans, jus, teknisk og drift i tverrfaglige team. Med uvurderlig kompetanse og stort engasjement finner du medarbeidere som møter utfordringene sammen for å oppnå de beste resultatene.

Vi har fokus på kunnskap og innovasjon, og er stadig på jakt etter nye muligheter og løsninger for å kunne lede utviklingen av nye produkter og tjenester innen eiendom.

Med våre verdier setter vi medarbeideren først. Vi er stolte over å ha høy medarbeidertilfredshet og en arbeidsstyrke med både erfarne eksperter og unge talenter.

Newsec er stadig på jakt etter talenter og personer med erfaring fra næringseiendom og finansmarkedet. Vi oppfordrer deg derfor til å sende en åpen søknad og cv til:

Newsec AS:
Adm. direktør Jon H. Dahlberg Årstad
+47 926 69 149
jhda@newsec.no

Newsec Basale AS:
HR-sjef Irene Sørum Amundsen
+47 922 41 417
irene.sorum.amundsen@newsec.no

  • EXCELLENCE Vi tilbyr løsninger og tjenester med en kvalitet som overgår det beste fra våre konkurrenter og kundens høyeste forventning.
  • INTEGRITY Vi respekterer kundens fortrolighet. Alle oppdrag utføres til enhver tid med den høyeste forretningsetikk og moral – og ivaretar kundens beste interesser.
  • INNOVATION Vi søker stadig etter nye muligheter og løsninger for å kunne lede utviklingen av nye produkter og tjenester. Vi tør å utfordre normen, og har mot til å gå nye veier.

Ledige stillinger i Newsec