Ny konsernadvokat

Newsec Basale har ansatt Bertil Møller Fyrileiv som konsernadvokat. Han kommer fra stillingen som senioradvokat i Arntzen de Besche.

Bilde av administrerende direktør Hilmar Auran og ny konsernadvokat i Newsec Basale, Bertil Møller Fyrileiv.
8. mars 2021

– Bertil Møller Fyrileiv har lang erfaring med relevante problemstillinger innen vårt forretningsområde, og vil bidra til å styrke vår leveranseevne med sin juridiske og forretningsmessige bakgrunn. Bertil fremstår som godt kvalifisert for stillingen som konsernadvokat og leder for vår juridiske avdeling. Jeg er glad for at han takket ja til stillingen, og ser fram til at han skal bidra til å forsterke vårt forvaltningsapparat og løfte våre juridiske rådgivningstjenester ytterligere, sier Hilmar Auran, administrerende direktør i Newsec Basale.

Fyrileiv startet i Newsec Basale 1. mars etter å ha jobbet i åtte år som senioradvokat hos Arntzen de Besche. Han har lang erfaring med forretningsjuridisk rådgiving innen fagområdene eiendom, entreprise, og kontraktsrett. I tillegg har Bertil omfattende erfaring med forhandlinger, mekling og prosedyre for domstolene. Fyrileiv har også tidligere jobbet som underdirektør i Forsvarsdepartementet, hvor han arbeidet med ledelsesstøtte, utredningsarbeid og prosjektarbeid innen HR, FoU og kjøp av nye kampfly til Forsvaret.

I tillegg til ansvaret i den nasjonale organisasjonen vil Fyrileiv være en del av det nordiske fagmiljøet innen juridisk rådgivning og jobbe med internasjonale kunder og samordning av virksomheten på tvers av landegrenser.

– Jeg gleder meg til å bli godt kjent med medarbeidere i Newsec Basale, og til å bidra til god samhandling og rådgivning for å oppnå våre mål både lokalt, nasjonalt og på nordisk nivå, sier Bertil Møller Fyrileiv.