Newsec fornyer varemerket

Newsec fornyer seg for å lede an i fremtiden og fremme sin posisjon innen digitalisering og innovasjon. Med ny logo tar Newsec nok et steg på sin spennende vekstreise i Europa.

Newsec logo
2. juni 2022

- Den globale utviklingen med akselererende digitalisering, energi- og miljøutfordringer og flere mennesker som skal bo og jobbe, gjør at tjenestene vi leverer er mer relevante enn noensinne. Å være ledende innen innovasjon og tekniske løsninger har lenge vært vårt hovedmål. Vi er glade for å være del av en rivende utvikling og ta neste skritt på reisen ved å gi hele selskapet et tydeligere uttrykk, sier Patrik Attemark, administrerende direktør i Newsec.

Sterkere felles identitet

Mye har skjedd siden Newsec ble grunnlagt i 1994, og virksomheten er i dag den største aktøren i de nordiske og baltiske landene. Mer enn 2400 ansatte i de fire forretningsområdene Property Asset Management, Advisory, Investment Management og Energy Transition vil nå jobbe under en sterkere felles identitet.

– Vi er stolte av vår arv, og med en tydeligere merkevare, ser vi frem til å jobbe videre med vår ambisjon om å etablere Newsec som en ledende aktør i Europa. Vi tar med oss det beste av vår historie når vi nå fortsetter reisen med en oppdatert måte å uttrykke oss på. Vi vil i løpet av de kommende månedene gradvis ta steg i en ny retning for merkevaren Newsec, sier Attemark.

Merkenavnet og det juridiske navnet på selskapet på gruppenivå forblir henholdsvis Newsec og Newsec AB.

Property Asset Management Advisory