Newsec Basale styrker Oslo-kontoret

Bilde av Kim Andre Syvertsen, Hilmar Auran og Kathrine K. Tilrem
12. april 2021

Newsec Basale har ansatt Kathrine Knudsen Tilrem som viseadministrerende direktør. Samtidig blir Kim André Syvertsen ny forvaltningsdirektør når vi utvider og styrker ledelsen ved vårt kontor i Oslo.

Kathrine Knudsen Tilrem startet som viseadministrerende direktør i Newsec Basale 1. april. Tilrem er utdannet jurist fra Universitet i Oslo, og har etter endt utdannelse hatt flere roller innenfor eiendom. Hun kommer nå fra stillingen som Vice President, Speciality Leasing i konsernledelsen i Citycon. Tilrem har arbeidet i Citycon siden 2015, og var ansatt som Eiendomsdirektør i Sektor Eiendom før det. Hun har tidligere hatt ulike roller hos blant annet Eiendoms- og Byfornyelse i Oslo Kommune og hos Fylkesmannen i Agder.

– Kathrine vil ha overordnet ansvar for vårt Oslo-kontor, og vil bidra til å styrke oss administrativt og markedsmessig i Oslo-regionen. I tillegg til å revitalisere vår innsats opp mot eksisterende og nye norske kunder, vil Kathrine også jobbe med konsernets felles internasjonale kunder. Hun vil bidra til å forsterke vår kommersielle tilstedeværelse både regionalt, nasjonalt og på nordisk nivå, sier administrerende direktør i Newsec Basale, Hilmar Auran.

Henter forvaltningsdirektør fra egne rekker

Kim André Syvertsen er ansatt som ny forvaltningsdirektør i Newsec Basale. Han har allerede lang erfaring fra organisasjonen – både innenfor og utenfor Norges grenser. Syvertsen jobbet som eiendomssjef i Newsec Basale i flere år før han ble rådgiver innen verdivurdering og strategisk analyse hos Newsec Advisory i Danmark. Nå er han tilbake i Oslo, og blir fra april en del av ledelsen i Newsec Basale.

- Vi er fornøyde med å ha fått Kim tilbake i Newsec Basale. Kim har gjort en svært god jobb for Newsec de siste årene, både for Property Asset Management i Norge og Advisory i Danmark. Med sin kompetanse, systemkunnskap og erfaring fra internasjonale og nasjonale kunder, vil han bidra til å utvikle våre kommersielle tjenester ytterligere, sier Auran som har store forventninger til den videre utviklingen i virksomheten.

– Rekruttering av nye ledere, revitalisering av Oslo-kontoret, en offensiv satsing ved de øvrige kontorene i Norge, og ikke minst et tettere samarbeid med Newsec i de øvrige nordiske land, gjør oss godt rustet til å levere «The Full Service Property House» – til det beste for våre kunder.