Aktuelt

Nyheter og artikler

 • Bilde av Hilmar Auran i Newsec

  Newsec styrker seg i Stavanger

  6. mai 2022 Newsec Basale AS kjøper alle aksjene i Hinna Park Facility Management AS. Kjøpet støtter Newsec og Hinna Park FM sine ambisjoner om vekst i Stavangerregionen.
 • Eiendomspodden runder 50!

  4. mai 2022 Eiendomspodden runder 50 episoder, og det må feires. Vi oppsummerer årene som har gått og ikke minst hva som trolig er i vente.
 • Norges største verdivurderer av næringseiendom

  Med over 4000 årlige kontantstrømsvurderinger og prosjektvurderinger til en samlet verdi på ca. NOK 650 milliarder, er Newsec sin avdeling for verdivurdering Norges største uavhengige verdsetter av eiendom.
 • Bilde av Øyvind Johan Dahl og Jon Harry Dahlberg ÅrstadDa

  Eiendomspodden med Kjetil Houg

  8. april 2022 Eiendomspodden har hatt besøk av Kjetil Houg, adm. dir. i Folketrygdfondet.
 • Data fra gråstein til gull

  En eiendomstransaksjon omhandler ofte store verdier, potensielt god avkastning, men også tidvis stor risiko. Hvordan foretar man riktige beslutninger ved en eiendomsinvestering? Hva skal man basere seg på? Data som innsikt, svarer Newsec.
 • Bilde av tak på kjøpesenter

  Sterk utvikling for den nordiske detaljhandelen

  9. mars 2022 I siste utgave av Newsec Property Outlook har Newsec sett nærmere på handelseiendommer, og resultatene viser at fysisk handel i Norden blomstrer og er sterkere enn i resten av Europa og verden.
 • Bilde av Kim Andre Syvertsen og Anja Skaran Myeng i Newsec

  Newsec oppretter ESG-forum

  24. februar 2022 Newsec ønsker å skape et forum hvor nøkkelpersoner innen ESG kan diskutere implementering og rapportering av ESG-tiltak.
 • Bilde av Silje Rodahl, Kvalitets- og miljøsjef i Newsec

  Foredrag om bærekraft ved fagseminar for boligbyggere og eiendomsforvaltere

  3. februar 2022 Gikk du glipp av fagseminar for utbyggere og eiendomsforvaltere i regi av Smartly AS og Altibox? Her ser du Silje Rodahl, kvalitets- og miljøsjef i Newsec, holde foredrag om oppdragsgiveres forventninger til bærekraft og hvordan vi jobber med bærekraft i eiendomsporteføljen.
 • Bilde av Øyvind Johan Dahl og Jon Harry Dahlberg ÅrstadDa

  Eiendomspodden med segmentvarsel for Q4-2021

  1. februar 2022 Få en oppsummering av fjoråret i denne episoden av Eiendomspodden. Hva kan vi forvente av 2022?
 • Bilde av Håvard Sveahaugen

  Eiendomspodden: Håvard Sveahaugen

  11. januar 2022 Eiendomspodden starter 2022 med å snakke om miljø og bærekraft. Håvard Sveahaugen i Newsec gir oss en forklaring på alle begrepene vi lurer på, og snakker om hvordan BREEAM In-Use brukes som verktøy for lønnsomme miljøtiltak.