Sandakerveien 114 A

Oslo 

480-480 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

Vi har for utleie ca 480 m² i eiendommens 2. etasje. Dagens leietaker har leiekontrakt frem til 30.6.2017, slik at lokalet kan være tilgjengelig fra dette tidspunktet. Likevel kan det hende at leietaker kan flytte ut noe før, dersom ny leietaker skulle ønske å overta lokalet tidligere. Lokalet er åpent og lyst, og med en god planløsning. Man beregner at ny leietaker kan flytte rett inn, men enkelte tilpasninger av overflatebehandlinger og evt noen endringer av planløsning vil man kunne påregne. Hvis leietaker ønsker større tilpasninger i dette lokalet til egen virksomhet, ser vi gjerne på dette også.

Sandakerveien 114 A ligger meget sentralt midt mellom Nydalen og Storo. Eiendommen fremstår som representativ med en ny, flott fasade med mange moderne elementer. Både utearealet og inngangspartiet er nylig oppgradert – noe som er med på å gi besøkende et meget godt førsteinntrykk. 

Andre leietakere i Sandakerveien 114 A er Crayon, Telavox, Brandr Gruppen, Defacto Reklamebyrå og ChyronHego.

Eiendommen tilbyr sykkelparkering og garderober med dusj og tørkeskap.

Lokalene/innhold

Lokalet er i dag stort sett innredet med åpne løsninger og med lysinnslipp fra tre sider. Standarden er normal god utførelse og lokalet består av:

-  åpent landskap for 26 personer
-  tre store kontorer (evt møterom)
-  to store møterom
-  tre stillerom
-  stort kjøkken m/spiseplass / sosial sone
-  data-/kopirom.

Dette kan tilpasses dersom ny leietaker har andre behov.

 

+

 

OM FORVALTER/GÅRDEIER - VIKA EIENDOMSFORVALTNING:

Vika Eiendomsforvaltning AS ble opprettet i 1996 av flere gårdeiere som ønsket å ha en leietakerfokusert forvaltning og oppfølging av egne eiendommer med profesjonelle forvaltere.Vika Eiendomsforvaltning AS består i dag av en administrasjon på 4 personer og forvalter ca. 110.000 kvm næringseiendom i sentrale deler av Oslo. Porteføljen omfatter 13 bygg, bl.a Hegdehaugsveien 31, Dronning Mauds gate 10 og 11, Kirkegata 15, Klingenberggaten 5 og 7, Parkveien 61, Frognerveien 22 og Sandakerveien 114 A og B.

Les mer på www.vika-eiendom.no

Adkomst

Det er kort vei til Nydalen, enten du kommer med bane, buss eller bil. Kollektivtransporten er godt utbygd med hyppige avganger. Kjører du bil har Ring 3 avkjøringer i begge ender av Nydalen, og vel fremme er det gode parkeringsmuligheter.

Nydalen T-banestasjon ligger sentralt plassert, ca 3 minutters gange fra Sandakerveien 114. Det er 24 avganger hver time, med 9 minutter til Majorstuen, 11 minutter til både Nationaltheatret og Jernbanetorget. Buss 30 og 37 stopper like utenfor eiendommen, og er begge blant de mest brukte busslinjene i Oslo. Flybussen stopper i Nydalen, og går direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen.  Ønsker du å sykle til jobben er det gode stier og veier til Nydalen, og vel fremme i Sandakerveien 114 finner du gode dusj- og garderobefasiliteter. 

Beliggenhet

Nydalen ligger i naturskjønne omgivelser. Her skaper Akerselva et frodig kulturlandskap midt blant kontorbygg og boliger, og etter at den ble renset opp og rehabilitert for mer enn 20 år siden har både ørret og laks vendt tilbake til elven. Det samme har barn og voksne som i dag bruker elven som en populær badeplass. Samtidig gjør nærheten til marka det enkelt å dyrke både sykkel- og skiinteresse. 

Spennende restaurant- og servicekonsepter er på plass, og det er liv i Nydalen hele døgnet. Sandakerveien 114 ligger 3 min. gange fra Gullhaug Torg, som betegnes som selve hjertet i Nydalen. Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter, ligger ca 3 minutters gange fra eiendommen. Her finnes ca 130 butikker, spisesteder og øvrig servicetilbud.

Spesifikasjoner

Area:

480-480 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Oslo

Adresse:

Sandakerveien 114 A

Byggeår:

contact-cover

Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Sandakerveien 114 A Oslo

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.