Sørkedalsveien 10 A

Oslo 

683-683 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

I Sørkedalsveien 10 A har din bedrift nå mulighet til å flytte inn i lyse og meget trivelige lokaler. Arealet er på ca 683 kvm BTA og ligger i 6. etasje.

Her får man meget gode lysforhold og gjennomgående lys fra begge sider.

Lokalet fremstår med egen sjarm og stil, grunnet høy standard på interiør / fronter / dører / etc, samt layout. Det er god møteromsdekning og lokalet har i tillegg flere store rom som fungerer bra som møterom, bibliotek, samlingsrom / sosial sone.

Med Majorstua som et av Norges største knutepunkt, har man alt av offentlig kommunikasjon, nærhet til butikker / cafeer / servicetjenester - samt Frognerparken.

Velkommen til ditt nye kontor i Sørkedalsveien10 A!

Lokalene/innhold

Lokalet ligger i 6. etasje og har meget gode lysforhold. Samlet areal er ca 683 kvm BTA.

Det er høy standard i lokalet, der det er brukt delikate materialer med tre, glassdører og andre materialer som gir et godt inntrykk - både for ansatte og besøkende. Det er i dag hovedsakelig teamkontorer a 3-4 plasser, men dette kan lett tilpasses / åpnes opp for å lage ytterligere arbeidsplasser. Møterom er strategisk plassert i nærheten av inngangspartiet, noe som gir lett adkomst for besøkende.

Lokalet har hyggelige sosiale soner, derav eget kjøkken med fin spiseplass - her gjennomføres mange av de gode samtalene blant ansatte

Det er vareheis direkte inn i lokalet.

Standard/tekniske opplysninger

Wahl Eiendom eier ca 19 000 kvm inklusiv innendørs parkeringsanlegg i Sørkedalsveien 10. Dette gir deg som leietaker god mulighet med tanke på fleksibilitet i ditt leieforhold - om ditt selskap evt får endrede arealbehov. Sammen med gårdeier har man da mulighet for å se på tilpasninger til leiebehovet. Det er kjøpesenter i bygget med bl a Vinmonopolet, MENY, apotek, blomsterbutikk, Jernia, mm.

Ventilasjon / oppvarming / kjøling: Eiendommen har balansert ventilasjonsanlegg med integrert kjøling. Oppvarming med radiatorer tilknyttet fjernvarme.

Energimerket: D

Det er mulig å leie parkeringsplasser i bygget, og det er også gode parkeringsfasiliteter for besøkende. Totalt er det ca 300 parkeringsplasser.

I tillegg til kontorleietakere i bygget har en rekke av byens helseinstitusjoner etablert seg til fordel for alle som trenger helsehjelp.

Adkomst

T-bane - 1, 2, 3, 4 og 5. Det er 3 min utter reisetid til Nationaltheatret.

Trikk - 11, 12 og 19. Det tar 6 minutter til Nationaltheatret.

Buss - 20, 22, 25, 28, 45, 46, 111, 112, N20.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet på Majorstua med umiddelbar nærhet til trikk, buss og T- bane med avgang til sentrum hvert 3. minutt. Alle servicetilbud er lett tilgjengelig. Nærhet til av- og på kjøring til både ring 2 og ring 3. Et steinkast unna finner du Frognerparken som byr på sine grønne omgivelser.

Spesifikasjoner

Area:

683-683 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Oslo

Adresse:

Sørkedalsveien 10 A

Byggeår:

contact-cover

Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Sørkedalsveien 10 A Oslo

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.