Sandakerveien 116-118

Oslo 

739-739 kvm
Kontor

Om eiendommen

BELIGGENHET
Sandakerveien 116 har beliggenhet "midt i smørøyet" av Nydalen, i nærheten av Gullhaug Torg og Nydalen T-bane stasjon. Eiendommen huser Handelshøyskolen BI, TATA, Elhub, Silicon Labs, Sonans Gruppen, Oberthur, Evolve, Nydalen Athletica SIO, CopyCat, Akademika bokhandel, kaffebarer/kiosk og andre servicefunksjoner.

ET LEVENDE BYDELSSENTRUM
Nydalen fremstår i dag som et levende, fremtidsrettet, spennende bydelssentrum, og benyttes av stadig flere av Oslos innbyggere. Mange har fått øynene opp for hva som faktisk finnes her av kultur- og fritidstilbud, sammen med et variert bedriftsmangfold og miljø.

Alt av servicetilbud, samt Storo Shoppingsenter ligger i umiddelbar nærhet.

Eiendommen har enkel adkomst for bil fra Ring 3 og Oslo sentrum, i tillegg til gangavstand til alle kollektivtilbudene i området.

EIENDOMMEN
Sandakerveien 116 har moderne og lyse kontorlokaler med eksponeringsmuligheter, sentralt plassert i Nydalen. Eiendommen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer.

I tillegg har bygget takterrasse, felles kantine for kontorleietakere og god parkeringsdekning i garasjekjeller under bygget, for ansatte og kunder.

I Sandakerveien 116 kan du dra nytte av nærheten til Handelshøyskolen - enten ifm kurs, samarbeid med BI eller rekruttering av ansatte.

Leietaker vil sitte under samme tak som Handelshøyskolen BI. BI har et sterkt faglig miljø og tette bånd til næringslivet, og er arena for flere store nasjonale og internasjonale konferanser innen finans og næringsliv.

Som leietaker i BI-bygget vil man være tett på studentene. Gjennom deltakelse på arrangementer på huset, som f.eks. de årlig Karrieredagene, vil man ha gode muligheter for markedsføring av egen bedrift ut mot studenter og nyutdannede. BI har også et bredt kurstilbud og etter- og videreutdanningsprogrammer, samt et aktivt alumni-nettverk for tidligere studenter ved BI. Les mer på BIs hjemmeside www.bi.no.

LOKALENE
Ledig areal er i 5. etasje og er på 739 kvm BTA - mot atriummet og byggest puls!

Utleier tilpasser lokalet etter leietakers ønsker og behov. Leienivå vil avhenge av standard og innredningsnivå. Utleier er behjelpelig med å utarbeide forslag til planløsning.

PARKERING
Det er mulig for leie av innendørs parkering i Nydalen P-Hus, samt utendørs parkering i nærliggende områder.

STANDARD / TEKNISKE OPPLYSNINGER
Bygget holder høy teknisk standard, både byggteknisk og interiørmessig. Lokalet har stor fleksibilitet enten man velger cellekontorer eller åpne løsninger. Bygget er tilknyttet Nydalen Energisentral som leverer både varme og kjøling som er miljøvennlig. Handelshøyskolen BI har fokus på miljø og er sertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfokus gir fokus på aktiv styring av energibruk (Smart house), bruk av LED og sortering av avfall.

Kontoret er kablet med tele/data cat 6.

ADKOMST
Det er kort vei til Nydalen t-banestasjon, taxiholdeplasser, buss- og togforbindelser, samt Ring 3.

Nydalen har et godt utbygget sykkelveinett, med sammenhengende gang- og sykkelvei langs Akerselva, fra Grünerløkka til Maridalen.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Spesifikasjoner

Area:

739-739 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Oslo

Adresse:

Sandakerveien 116-118

Byggeår:

2005

contact-cover

Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Sandakerveien 116-118 Oslo

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.