Hoffsveien 17

Oslo 

800-6000 kvm
Kontor, Butikk/Handel

Om eiendommen

Beskrivelse

Arealspesifikasjon

Etg.              m2             Beskrivelse

U1              1 021          Parkering

1 etg.         1 427          Forretning

2 etg.         1 100          Kontor

3 etg.         1 375          Kontor

4 etg.         1 196          Kontor

5 etg.             -              Takterrasse

Lokalene/innhold

Arbeidsplassen 

Kontoretasjene legger opp til en fleksibel løsning med mulighet for oppdeling til to leietakere pr etasje. Etasjene egner seg både for lukkede kontorer og åpne landskap. Det legges opp til mulighet for resepsjon og ventesone med toaletter og garderobe i hver etasje, samt stillerom, print/kopi og møterom. Sosiale soner er plassert med utsikt over atriet.

I byggets første etasje utvikles butikklokaler med direkte utgang til parkeringsplasser utenfor.

Sosiale soner og ekstra godt med lys

Sentralt i Hoff x står et vakkert atrium som sørger for god kontakt mellom de ulike etasjene, og mellom de ulike arbeidsplassene i bygget. Et overtak i glass vil bidra til ekstra godt lysinnslipp og skape en positiv atmosfære i et arbeidsmiljø der avbrekk og pusterom er like viktig som gode og funksjonelle arbeidsplasser. Glassveggene som skiller kontorene fra atriet slipper lys inn og skaper et luftig utrykk. Lyse overflater sammen med elementer som møbler, planter og fast inventar skal gi en lun og elegant atmosfære. 

Ta en ekstra god pause

Takterrassen er tilgjengelig for alle byggets leietakere. Her kan man ha mindre arrangementer, nyte lunsjen eller en kopp kaffe med utsikt over Hoff/Skøyen. Takhagen gjør at taket oppleves som grønt og frodig. 

Fram står bak

Fram Eiendom er en av landets større private eiendomsbesittere med en total eiendomsmasse utgjørende ca 385.000 kvm. Vår filosofi er å være et fullservice eiendomsselskap med fokus på å eie, utvikle, drifte og leie ut solide eiendommer med god beliggenhet. Primærområdet er Oslo vest, først og fremst Skøyen med ca. 200.000 kvm kontor- og forretningslokaler. Fram Eiendom bestreber seg på å gi sine leietakere best mulig service til enhver tid. 

Standard/tekniske opplysninger

Materialkvaliteter

Hoff x blir en eiendom med meget gode materialkvaliteter. Bruk av naturelementer skaper et blikkfang og et imøtekommende inngangsparti med felles sosial vente- og inngangssone for kontorene. Inngangsparti og arealer skal utformes i sammenheng med den kommende transformasjonen der det blant annet planlegges torg og strøksgate foran bygget, samt grønne områder med beplantning. Det skal skapes en levende, lun og imøtekommende opplevelse, enten du er besøkende eller har arbeidsplass i Hoff x.  

Adkomst

Ekstra god logistikk - til og fra.

Med arbeidsplass i Hoff x har du gangavstand til ett av Oslos største trafikknutepunkter. Det er under 500 meter til Skøyen stasjon, med busser, trikk, taxi,  tog og Flytog. Det er enkel av- og pa?kjørsel til E18 med kun 5 minutters kjøring til sentrum. Det er kort avstand til Ring 3 ved Smestad og Hoffsveien 17 har god forbindelse til sykkelveinettet.

Hoff x kan tilby ekstra god parkeringsdekning, både i bygget og på anviste p-plasser utendørs. 

Beliggenhet

Eiendommen med det lille extra

Se ekstra nøye på Hoffsveien 17 på Skøyen. Et moderne og attraktivt nybygg på 6 000 m² som vil sørge for gode arbeidsdager og høy trivsel. Enten du vurderer materialkvaliteter, miljøprofilen, lys og luft eller parkeringsdekning vil du oppdage at Hoffsveien 17 har faktorene som gjør valg av denne eiendommen til en klok investering. Kall det gjerne x-faktorer. Derfor har vi også kalt eiendommen; Hoff x.

Sentralt plassert, med kort vei til servicetilbud, en rekke transportalternativer og vakre rekreasjonsområder

Riktig beliggenhet på attraktive Skøyen.  

Hoff x har adresse Hoffsveien 17, på Skøyen. Her er det kort avstand til alt som gjør hverdagen enkel. Flere store prosjekter, både på bolig- og næringssiden har forvandlet Skøyen til et blomstrende område med en lang rekke tilbud, enten du er ute for å shoppe, spise godt eller trene.

Restauranter, kaffebarer, spennende kles-, interiør- og møbelbutikker ligger side om side med treningssentre, banker, postkontor og en rad med andre servicetjenester. Tilbud som gjør det attraktivt å ha arbeidsplass og kontor i Hoff x.

Spesifikasjoner

Area:

800-6000 kvm

Type eiendom:

Kontor, Butikk/Handel

By:

Oslo

Adresse:

Hoffsveien 17

Byggeår:

contact-cover

Gudmund Harlem

Min kontaktinformasjon

E-post: gh@newsec.no

Tlf: +47 922 27 103

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Hoffsveien 17 Oslo

+47 922 27 103 gh@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Christopher Frederik Bøhme

Min kontaktinformasjon

E-post: cfb@newsec.no

Tlf: +47 938 73 746

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Hoffsveien 17 Oslo

+47 938 73 746 cfb@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Lignende ledige lokaler