Rådhusgata 24

Oslo 

374-374 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

Rådhusgata 24 - et flott ærverdig bygg fra 1881. Gården er modernisert og totalrehabilitert de senere årene, og fremstår i dag som et meget representativt bygg. Fasaden er nylig blitt pusset opp med et hyggelig representativt inngansgparti. Eiendommen har umiddelbar nærhet til alle fasiliteter.

Området har godt bevart arkitektur fra fire århundrer, og rommer flere av de viktigste offentlige bygningene fra Norges militære og sivile historie. I dag har området vokst fram til å huse flere gallerier, restauranter/cafeer, spesialforretninger, museer m.m. Det er forøvrig kort vei til blant annet Karl Johans gate, Rådhuset og Operaen. Det er ca. 25.000 arbeidsplasser i Kvadraturen. Det forventes at attraktiviteten til Kvadraturen vil øke ytterligere ettersom området i større grad vil fungere som et bindeledd mellom Bjørvika og Aker Brygge etterhvert som disse områdene ferdigstilles.

Lokalene/innhold

Lyse og representative kontorer i 4. etg med balkong. Lokalet inneholder pt. 9 romslige cellerkontorer kontorer, 2 møterom, kopi/rekvisita rom og kjøkken med god spiseplass, toaletter og dusj. Lokalet har god takhøyde med lyse malte vegger, glassvegger og parkett/teppe.

Lokalet kan flyttes rett inn i, samtidig er gårdeier er åpen for å se på moderne og kreative muligheter som kan gjøre dette lokalet unikt med masse sjarm og identitet!

Standard/tekniske opplysninger

Lokalene består i dag av romslige cellekontorer og møterom. Hele lokalet har godt naturlig lysforhold med god ventilasjon. Lokalet kan leies as-is eller tilpasses ny leietagers ønsker og behov. Mulighet for å leie lagerplass i kjeller.

Andre leietakere i bygget:

1. etg Galleri Format og Consept by Vince

2. etg Unicef

3. etg Unicef

4. etg Ledig fra Q1 2017

Adkomst

Inngang direkte fra Kongensgate. Tilgjengelighet og adkomst med bil er god. Offentlig transport i umiddelbar nærhet - Trikk, T-bane, buss og tog. Enkel av- og påkjøring til E18. Parkeringshus 30 m fra bygget.

Beliggenhet

Kvadraturen avgrenses av Akershus festning og Grensen, og strekker seg fra Jernbanetorget til Egertorget. Området ble bygget opp etter bybrannen i 1624, og kalles i dag Kvadraturen på grunn av det rettvinklede gatenettet. På Christiania Torv ligger en fontene av en hånd som peker mot bakken. Her sto Christian IV da han sa: “Her skal byen ligge!” Flere vel bevarte 1600-tallsbygninger kan sees i Kvadraturen. Her ligger også bygningen som huset Oslos første rådhus, i dag Gamle Raadhus Restaurant. Byens eldste restaurant, Café Engebret, finner du i hjertet av kvadraturen og like rundt hjørnet ligger Stadtholdergaarden med en stjerne i Michelin guiden. I nyere tid har designhotellet Grims Grenka åpnet dørene. Området har samlet alt hva Oslo har å tilby innen high-end shopping. Motehus som Gucci, Luis Vuitton, Burberry og Hermés har alle etablert seg øverst i Kvadraturen.

Eiendommen er beliggende i Øvre del av kvadraturen like ved Christiania Torv og Akershus Festning. Området består vesentlig av kontor og forretninger/resturanter/serveringslokaler. De fleste service tilbud i umiddelbar nærhet. Kort gangavstand til for eksempel Aker Brygge/Tjuvholmen og Operaen.

Spesifikasjoner

Area:

374-374 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Oslo

Adresse:

Rådhusgata 24

Byggeår:

1881

contact-cover

Christopher Bøhme

Min kontaktinformasjon

E-post: cfb@newsec.no

Tlf:

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Rådhusgata 24 Oslo

cfb@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Rådhusgata 24 Oslo

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.