Widerøeveien 5

Fornebu 

415-971 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

Widerøeveien 5 er et effektivt og fleksibelt kontorbygg på Fornebuporten. Nå kan vi tilby flere mulige kontorstørrelser i dette bygget.

Bygget ligger i begynnelsen av innfarten ut til Fornebu og med gode lysforhold. I byggets tredje etasje har vi mulighet til å tilby kontorer fra ca 415 - 556 m2, og størrelsen kan vi lett tilpasse leietakers behov. Samlet kan vi tilby ca 970 m2 til en bruker om ønskelig. Bygget har god profilering på fasaden ut mot Snarøyveien.

 

EKSTRA TILBUD - FORNEBUPORTEN

Som leietaker i Widerøeveien 5 vil ansatte få tilbud om å dra nytte av de fasiliteter som tilbys i Fornebuporten (medlemskap i THE LIFESTYLE TRENINGSSTUDIO - se www.fornebuporten.no/lifestylebyfornebuporten). Treningssenter, butikker og restauranten i første etasje er åpen for alle, og har åpningstider i tillegg både på kvelder og i helgene.

Noe av utvalget til restaurant-konseptet "THE LOCAL" er:
  - THE LOCAL OVEN - spesialisert seg på steinsovnlaget pizza
  - THE LOCAL KITCHEN - stort utvalg innen fisk, kjøtt og skalldyr - 
    alt tilbredt THE LOCAL WAY
  - THE LOCAL BAR - nyt drinker med kun naturlige ingredienser og med et nordisk preg

Hos THE LOCAL finner du også to shuffleboards - ta med venner og ha en annerledes setting med god mat og drikke. 

I Fornebuporten kan du for kun kr 100 pr måned få tilgang til byggets flotte treningssenter og idrettshall - bedre tilbud og pris er vanskelig å oppdrive!

Lokalene/innhold

De ledige lokalene er i 3. etasje. Lokalene kan lett tilpasses med cellekontorer eller åpent landskap. Vegger kan lett flyttes, så vi kan tilby skreddersydde løsninger på arealstørrelse avhengig av hver leietakers behov.

Det store glasspartiet i midten slipper inn mye dagslys, og egner seg til showroom, kundearrangementer og events. Her kan man skape spennede og unike lokaler for din bedrift!

På siden av det åpne arealet ligger kantinen, og man kan dermed nyte lunsjen i "det fri" i det sosiale åpne rommet med glasstak. Her kan man også ta uformelle møter eller bruke som en sosial mingle-plass.

 

VELKOMMEN TIL WIDERØEVEIEN 5 - DIN FREMTID!

 

Standard/tekniske opplysninger

Widerøeveien 5 fremstår som et moderne bygg med gode muligheter for tilrettelegging for de enkelte leietakerne. Det er god ventilasjonskapasitet i bygget, og bruk av glass i taket slipper inn mye lys. Lokalene kan leveres i ny topp moderne stand, som kan tilpasses leietakers ønsker og behov. Bygget har fjernvarme og det er fiber til bygget. Mulighet for leie av lagerplass (4. etasje). Bygget driftes av Fornebuporten Drift AS.

Adkomst

Lett og direkte adkomst med bil fra E 18 - kun 1 minutt unna. Du er derfor også kun minutter unna f eks Oslo, Lysaker, Skøyen og Sandvika.

Tenker du miljø eller ønsker du å holde deg i form, er det et meget godt utviklet sykkelnett til og fra Widerøeveien.

Fornebuparken bussholdeplass er rett utenfor og her stopper linje: 24, 28, 31, 36E, 707, 733 og 31E. I rushtrafikken er det over 40 avganger i timen som frakter deg raskt til/fra Fornebu.

Beliggenhet

Widerøeveien 5 ligger ved inngangen til Fornebulandet. Det er kort avstand til/fra Lysaker Togstasjon, hvor du finner du både Flytoget og lokal tog. De nærmeste naboene er Fornebuporten og Telenor Arena, og er lett å finne rett forbi Oksenøy-krysset.

Fornebulandet tilbyr en unik blanding av kontor, boliger, servicetjenester, masse grøntareal og sjøen som en av de nærmeste naboene. En unik kombinasjon av det urbane og det landlige - er det fortsatt Oslo områdets "ukjente perle"?

Spesifikasjoner

Area:

415-971 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Fornebu

Adresse:

Widerøeveien 5

Byggeår:

contact-cover

Gudmund Harlem

Min kontaktinformasjon

E-post: gh@newsec.no

Tlf: +47 922 27 103

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Widerøeveien 5 Fornebu

+47 922 27 103 gh@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Widerøeveien 5 Fornebu

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.