Lysaker Torg 6-12

Lysaker 

343-416 kvm
Kontor, Garasje/Parkering

Om eiendommen

UTLEIER
Scandinaviegaarden eier og forvalter i dag 8 næringsbygg med til sammen ca. 45 500 kvm utleieareal i Oslo og Bærum. Selskapet har vært eiet av samme familie gjennom fire generasjoner, som alle har tatt godt vare på eiendommene, og utviklet dem til beste for neste generasjon. Scandinaviegaarden legger vekt på egen in house drifts - og forvaltningsfunksjon, med tett og nær oppfølging av selskapets leietagere. Samtidig prioriteres fortløpende vedlikehold, oppgradering, konseptutvikling og foredling av eiendommene.

BELIGGENHET
Lysaker Torg 6-12 ligger meget sentralt til på Lysakerlokket der du i løpet av et minutts gange har alt av tilbud for offentlig kommunikasjon fra Lysaker stasjon og bussterminalen. Her finner du lokaltog, express tog, Flytoget til Gardermoen, busser (lokale/express), taxi-holdeplasser på Lysakerlokket og ved togstasjonen. På Lysakerlokket finner du også en rekke servicetilbud som restauranter, klesbutikker, sportsbutikker, tannleger, fysioterapi, postkontor, treningssenter, med videre.

I løpet av en spasertur på 2-3 minutter, er du på Lysaker Brygge som tilbyr flere restauranter, maritime butikker, dagligvarebutikker, etc. Herifra kan du også ta fergen til Nesodden.

Like ved finner du også CC Vest som har et stort utvalg av alle servicetilbud, butikker, kafeer etc.


ADKOMST
Lysaker Stasjon ligger et steinkast unna og er et knutepunkt for all offentlig kommunikasjon med direkte adkomst til kollektivnettet for Stor-Oslo. I tillegg er det taxiholdeplass og bussforbindelser i flere retninger, samt Lysaker Brygge med båttransport til og fra Nesodden.
Rett etter avkjørselen fra E18 er man i parkeringsanlegget, med direkte adkomst til lokalene.

STANDARD/TEKNISKE OPPLYSNINGER
Lysaker Torg 6-12 ble bygget av Gerner-Mathisen i 1983, og ble siden kjøpt av Scandinaviegaarden AS i 1997. Det ble ikke spart på kvalitet under oppføring. Tidstypisk valg av murstein i fasadeelementene. Eier er langsiktig i sitt eierskap som også gjenspeiles i eiendommen som fremstår som godt vedlikeholdt. Ventilasjonsanlegg skiftet i 2010.

FASILITETER
Bygget har en egen kantine for byggets leietakere som drives av 4service AS. Lunsjtilbudet er utformet som en buffetkantine med varme og kalde retter, salat, brød og drikke. Det er spis fritt fra buffeten, som betyr at man kan spise hva man ønsker fra buffeten for en fast pris. Garderobe, dusjfasiliteter og treningsrom er i tilknytning til Lysaker Squash. Det er rikelig med parkeringsdekning i eget p-hus på 4 700 m2. Sykkelparkering i felles garasjeanlegg.

LOKALENE/INNHOLD
Romslige fellesområder, store vinduer, god takhøyde og trivelige kontorer ble resultatet innvendig. Attraktiv beliggenhet, felles kantine og innendørs parkering er noen av de vesentlige fasilitetene ved bygget. Bygget er totalt 21 837 m2.

Lokalene som er ledige er beliggende fra 2-5. etasje.

Alle arealene er fleksible og godt egnet til både cellekontorer og åpent landskap. Lokalene har store vindusflater, og utsikt mot henholdsvis Lysaker Torg og eiendommens eget bakenforliggende grøntområde.

Lokalene kan leies basis "as is", delvis eller totalt oppusset basis leietakers ønsker.

Vi kan tilby følgende lokaler:
- 2. etasje - ca 345 kvm - totaloppusses/skreddersys
- 4. etasje - ca 343 kvm - kan leies as is eller skreddersys (mulig deles opp i ca 155 kvm og 185 kvm)
- 5. etasje - ca 416 kvm

5. etasje leies ut som prosjektkontor eller as is på 6 mnd løpende leiekontrakt, evt langsiktig kontrakt.

PARKERING
Oppvarmet garasjeanlegg under bygget med direkte tilkomst til kontorene via byggets tre heiser.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Spesifikasjoner

Area:

343-416 kvm

Type eiendom:

Kontor, Garasje/Parkering

By:

Lysaker

Adresse:

Lysaker Torg 6-12

Byggeår:

1983

contact-cover

Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Lysaker Torg 6-12 Lysaker

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Martin Johannessen

Min kontaktinformasjon

E-post: mj@newsec.no

Tlf: +47 916 08 466

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Lysaker Torg 6-12 Lysaker

+47 916 08 466 mj@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.