Henrik Ibsens gate 90

Oslo 

258-258 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

På vegne av Virke Eiendom AS (som er eid av Hovedorganisasjonen Virke) har vi for utleie et kontorlokale på ca 258 kvm BTA. Lokalene ligger i byggets 4. etasje. Bygget, fra 2. etasje og oppover, ble ferdig totalrehabilitert i 2008, og fremstår med flotte og lyse lokaler.

Virke er næringslivets nest største hovedorganisasjon og representerer over 19 000 virksomheter. Virke jobber for bedre rammevilkår for sine medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. Virke mener virksomheter lykkes best når verdiene skapes i samspill mellom arbeidsgiver og medarbeider. Medlemsbedriftene kommer fra bransjer som handel, kunnskap, teknologi, reiseliv, service, helse, omsorg, utdanning, kultur og frivillighet. Til sammen utgjør de over 220 000 arbeidsplasser.

Lokalene/innhold

Det ledige arealet består av 2 cellekontorer, et stort møterom, samt et stort kontorareal på ca 100 kvm netto. Vegger kan tas ned og slås sammen til et stort samlet areal. Lokalet deler inngangsparti, kjøkken, felles møterom og gang med annen leietager, som sitter innerst i etasjen. Alle rom/areal kan avlåses. Da lokalet er langsgående, kommer det inn lys fra hele langsiden - dette gjør at lokalet blir effektivt om man enten sitter i cellekontor eller velger åpne løsninger.

Inngangspartiet til bygget ble pusset opp i 2008 og har en spennende og særegen kunstnerisk utsmykning. I bygget er det tilgang til kantineløsning, samt dusj/garderobeløsning.

Meget representabelt med  topp moderne nybygg-standard.

Standard/tekniske opplysninger

Bygget, fra 2. etasje og oppover ble totalrenovert i 2008 der alt av teknisk utstyr ble byttet ut og oppgradert. De aktuelle lokalene ble også oppgradert i 2008 og kan flyttes rett inn i. Det er fjernvarme i bygget, og fiber/Cat 6. Det er kjøling i lokalene og vinduene har solavskjerming inne i vinduet.

Arkitektur
Bygningen fremstår som en del av et helt kvartal som ble bygget ut på 1960-tallet. Det er benyttet betongelementer med frilagt stein i overflaten i fasadeoppbyggingen sammen med aluminiumsvinduer. Bygningen fremstår som en komposisjon sammen med nabobygget, Henrik Ibsens Gate 100, som et helhetlig anlegg som representerer en tidstypisk arkitektur. Byantikvaren har uttrykt at anlegget bør bevares som et godt eksempel på hvilke arkitektoniske strømninger som var gjeldende på det tidspunkt bygget ble realisert.

Adkomst

Henrik Ibsens gate 90 har en unik beliggenhet med buss-/trikk-/og taxiholdeplass rett utenfor hoveddøren. Kun ca 2 minutters gange unna er nedgangen til Nationaltheatret med tilgang til tog/lokaltog og Flytoget. Man kan derfor nesten gå "tørrskod" fra kontoret og til Gardermoen - spesielt hensiktsmessig for også besøkende.

Parkering gjennom One Park i kjeller.

Beliggenhet

Henrik Ibsens gate 90 ligger sentralt til på Solli plass med butikker, cafeer, restauranter og kollektivtransport rett utenfor.

Solli plass ligger i Bydel Frogner. Plassen fikk sitt navn i 1880-årene, etter løkka Solli som strakte seg fra stedet hvor plassen ligger til Hjortnes. Solli-løkken var et kjent bevertningssted, som ble revet for å gi plass til et leiegårdskompleks, Det engelske kvarter, som ble fullført i 1886. Dette ble så revet i 1962 og erstattet av Indeks-huset fra 1964 (Henrik Ibsens gate 100). Nasjonalbiblioteket, tidligere Universitetsbiblioteket i Oslo, ble oppført 1914–1922 av Holger Sinding-Larsen. I 1985 skiftet plassen navn til Lapsetorvet. Dette hadde vært et kallenavn for plassen tidligere på 1900-tallet, men da bydelsutvalget gjorde det til offisielt navn slo det ikke an. I 2004 ble navnet derfor endret tilbake. Bussholdeplassen i Frognerveien rett forbi torget heter fortsatt Lapsetorvet. På nordsiden av plassen ligger Sommerroparken, hvor man kan se statuen "Mannen med nøklene" av den kjente franske kunstneren Rodin. Parken er en smal, grønn stripe, omkring 200 meter lang men bare seks–åtte meter bred. Den går langs Sommerrogata.

Spesifikasjoner

Area:

258-258 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Oslo

Adresse:

Henrik Ibsens gate 90

Byggeår:

contact-cover

Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Henrik Ibsens gate 90 Oslo

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.