Sandslimarka 31

Sandsli 

170-170 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

Flotte kontorlokaler på Sandsli med kort vei til bybanen.

Idag fremstår lokalene som et åpent og tidsriktig kontorlandskap med møterom, kjøkkenløsning og 4 cellekontorer/møterom.

Spennende kontorbygg som er hovedkontoret til Nextgentel. Eiendommen er går over 4 etasjer og denne seksjonen ligger i 1.etasje, praktisk og tilbaketrukket bak felles resepsjon. Bygget er opprinnelig fra 1983, men er betydelig oppgradert i nyere tid. Dagens hovedleietaker er Nextgentel som gir et meget moderne teknologisk miljø.

For nærmere beskrivelse med prospekt og betingelser ta kontakt med megler.

Standard/tekniske opplysninger

Lokalet har gjennomgående moderne og tidsriktige kvaliteter. Dagens inventar kan inkluderes i et leieforhold. Arealene har en fleksibel utforming, med mulighet for å brukes som åpent lanskap eller lage flere flere kontorceller. Kontorlokalet kan tilpasses etter avtale til ny leiertaker.

Eiendommen har driftsjef/vaktmester som sikrer kort responstid på driftsmessige utfordringer.  

Adkomst

God dekning med offentlig kommunikasjon med både bybanen og buss like ved. Enkel tilkomst med bil, hvor eiendommen har rikelig med parkeringsdekning.

Beliggenhet

Attraktivt kontor- og næringsområde beliggende på Sandsli, som ligger mellom Flesland og Bergen Sentrum. Praktisk beliggenhet i forhold til Flesland. God infrastruktur med en kombinasjon av boligområder og næringsområder. Kort vei til kollektiv tilbud som buss og bybane. Like ved er det servicetilbud som dagligvare, serveringsteder, ulike treningssenter, helsesenter og bensinstasjon.

Spesifikasjoner

Area:

170-170 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Sandsli

Adresse:

Sandslimarka 31

Byggeår:

1983

contact-cover

Øyvind Engan

Min kontaktinformasjon

E-post: oyvind.engan@newsec.no

Tlf: +47 488 88 488

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Sandslimarka 31 Sandsli

+47 488 88 488 oyvind.engan@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.