Kinoveien 3A

Sandvika 

420-420 kvm
Kontor, Garasje/Parkering

Om eiendommen

Beskrivelse

Vi har på vegne av AVA Eiendom et kontorlokale i kinoveien 3A til leie. Lokalet er på 420m² i byggets 5. etg. Kinoveien 3A ligger i hjertet av Sandvika sentrum med tog-/flytog-/busstasjon rett utenfor. 

Innflytningsklare  lokaler i nyere bygg fra 2009, lyse, moderne og fleksible. Kontorenes hele glassfronter fra gulv til tak og lysinnslipp fra begge sider lyser opp lokalet og gir flotte arbeidsforhold. 

Lokalene/innhold

Etasjeflaten er på 420 m² og er i dag er inndelt i cellekontorer og diverse møterom. Lokalets rektangulære form gir en god intern kommunikasjon mellom dagens 10 cellekontor, 3 større kontor/teamkontor/møterom og to større møterom. Den utbredte bruken av glass fra vegg til tak gir godt lysinnslipp fra begge vindussidene i lokalet. Lokalet har eget print-/ arkivrom, kjøkken, toalett og skulle man sykle til jobb er det eget dusjrom med garderobeløsning for ansatte i lokalet. Det er god fleksibilitet i lokalet og man kan enkelt få til en mulighet med ca 12-16 arbeidsplasser i cellekontor, inklusiv 1 stort og 1 lite møterom. Flere av kontorene og møterom er store, og kan enkelt brukes til teamrom, møterom og kontorer. Har man behov for kontorlandskap, kan lokalet tilpasses slike ønsker ved å åpne opp. Lokalet har god plass til en sosial sone/spiseplass midt i lokalet, og det er også plass til resepsjonsområde ved inngangsdøren. Det er mulighet for endringer og tilpasninger av lokalet, men utleier ønsker i utgangspunktet å leie ut lokalet "as is". 

Av fellesfasiliteter kan følgende nevnes; 

- heis  
- dusj/garderobe i lokalet 
- mulighet for innendørs parkeringsplasser
- vaktmester

Standard/tekniske opplysninger

  • Fiber Cat 5
  • Tilknyttet fjernvarme og fjernkjøling via ventilasjon/kjølebaffler
  • Oppvarming inkludert i felleskostnad
  • Utvendig solavskjerming med persienner
  • God intern sikkerhetsoppdeling med adgangskontroll i alle etasjer
  • Heis

Adkomst

Enkel adkomst med bil fra E18 og E16 med mulighet for parkering i byggets innvendig parkeringshus. Sandvika tog- og busstasjon rett utenfor døren. Fine sykkelveier mellom Oslo og Asker.

Beliggenhet

Med sin unike beliggenhet er det enkelt å komme til og fra jobb enten man kommer med bil, sykkel eller tog/buss. Bygget ligger midt blant servicetilbudene i gågaten og rett ved Sandvika Storsenter. Her finner man et mangfold av butikker, serveringssteder og kulturinstitusjoner. Et sentrum som kan by på alt fra handlemuligheter, serveringsteder og kultur til hyggelige turer i området. I retning sørover er det ikke mange minuttene å gå, før man er ved vakre Kadettangen og Kalvøya med bademuligheter på sommeren. Tar man turen nordøstover kan man gå turen langs Sandvikselva og elva Lomma, opp til Bærums Verk som ligger i hjertet av Bærum kommune.

Spesifikasjoner

Area:

420-420 kvm

Type eiendom:

Kontor, Garasje/Parkering

By:

Sandvika

Adresse:

Kinoveien 3A

Byggeår:

2009

contact-cover

Martin Johannessen

Min kontaktinformasjon

E-post: mj@newsec.no

Tlf: +47 916 08 466

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Kinoveien 3A Sandvika

+47 916 08 466 mj@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.