Karihaugveien 89

Oslo 

450-450 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

Moderne fullservice kontorbygg på ca 11 000 kvm oppført i 1989 og senere vesentlig oppgradert. Bygget er fleksibelt og består av 6 kontorblokker i 4 til 5 etasjer som gjør bygget særlig godt egnet for alle leietakerbehov. I tillegg til effektive kontorlokaler har leietakerne tilgang til felles resepsjon med eget servicesenter, stor moderne kantine med varm mat, konferansesenter med fullt utstyrt auditorie med 70 plasser og 8 møterom med moderne AV utstyr, trådløst bredbånd i fellearealer, og godt utstyrt trimrom med tilhørende garderober. Det er også lagt opp til sosiale møteplasser mange steder i bygget og det vil bli investert i en større oppgradering i kantine og kaffebar. 

Alle etasjer er tilgjengelige med både vareheis og personheis. Det er lagt opp til kildesortering i bygget med miljøstasjoner i alle etasjer. For våre kontrorleietakere er det også mulighet for å leie mindre lagerarealer i kjeller og plass i avkjølt datarom. Det arbeides kontinuerlig for å tilrettelegge for at leietakerne skal ha effektive og rimelige kontorer. Ikke minst arbeides det med å skape et godt grunnlag for nettverksbygging mellom brukerne i bygget. 

Bygget er miljøklassifisert i klasse D.

Les mer på: www.K89.no

Lokalene/innhold

Lokalet ligger i 4. etasje og er på 450 kvm BTA.

Det er vinduer langs alle sidene, noe som gjør at det er godt med lys for alle arbeidsplassene.

Dagens løsning er åpent landskap med noen cellekontorer, stillerom og et stort møterom. 

Kontoret har et moderne design og fremstår som lyse. Det er minikjøkken og toalett i lokalet.

Kontoret er enkelt å endre hvis behovene skulle endre seg over tid.

Standard/tekniske opplysninger

K89 er oppgradert til moderne kontorstandard med effektive og fleksible løsninger. Godt med parkeringsdekning hvor også nytt hurtigladeanlegg for El-bil er under etablering.

Både kantinen og kaffeavdelingen ved byggets inngangsparti er nylig oppgradert.

Bygget er fleksibelt og tilpasset behovene til et bredt spekter av bedrifter i ulike faser i livsløpet. Vi ønsker at bygget skal skape muligheter for god kommunikasjon mellom leietakerne. Vi har hatt gründere som leietakere i bygget siden oppstart som fortsatt er gjester hos oss mange år senere, men nå med et helt annet arealbehov tilpasset en stor virksomhet. Vi ønsker å legge til rette for at våre leietakere kan konsentrere seg om å lykkes med sin virksomhet og ha en effektiv hverdag på kontoret hvor nødvendige tilleggsfunksjoner tilrettelegges av oss. 

Forøvrig har K89 nylig oppgraderte tekniske anlegg og lavt enegiforbruk pr m2 oppvarmet areal. 

Adkomst

Eiendommen ligger meget synlig og lett tilgjengelig med ca 10 min kjøretur fra Oslo sentrum eller Lillestrøm og ca 25 min fra Gardermoen. Flere bussruter stopper utenfor eiendommen. Tog er tilgjengelig fra Høybråten stasjon. Nærmeste T-bane er Ellingsrudåsen eller Furuset, mens flybuss er tilgjengelig fra Furuset skole eller Radisson Blue Alna. Det er også meget god parkeringsdekning på eiendommen.

Beliggenhet

K89 ligger sentralt til nord for Oslo på veien mot Gardermoen og Lillestrøm, med meget god eksponering mot E6. Leietaker får mulighet til å sette opp skilt mot E6 som en av Oslos mest trafikkerte innfartsårer fra Gardermoen og Lillestrøm og utfartsårer fra Oslo hvor ca 98 000 biler passerer hver dag. Det er derfor muligheter for svært rimelig og meget effektiv profilering på fasaden. Kommer du nordfra eller fra Oslo sentrum er likevel sjansen stor for at du ikke møter køene i rushtiden. Til eiendommen er det enkel adkomst med bil med meget god parkeringsdekning, alternativt med offentlig transport. I tillegg til nærhet til gode kommunikasjoner, byr nærområdet på hotell, helsetilbud, handel, etc.

Spesifikasjoner

Area:

450-450 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Oslo

Adresse:

Karihaugveien 89

Byggeår:

1989

contact-cover

Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Karihaugveien 89 Oslo

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Lignende ledige lokaler