SJØLYST PLASS 1-3

Oslo 

287-287 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

Lyse og moderne kontorer til leie i 6 etasje ved Skøyen stasjon og med utsikt mot ned mot Karenslyst Alle og Sjølyst Plass.

Lyse og moderne lokaler, med store vindusflater, lokalene fremstår pt. som et rålokale og leietaker vil få muligheten til å skreddersy lokalene til sitt unike behov.

Hele bygningsmassen rundt Sjølyst Plass er fortiden under en rehabilitering, som blant annet gir fremtidige leietakere et nytt og innbydende inngangsparti, samt en helt ny kantine.

Adkomst

Skøyenstasjon regnes som Oslos 3. største knutepunkt for offentlig kommunikasjon, noe som vil bli styrkes ytteligere mot ferdigstillelsen av Fornebubanen i 2024. 

Skøyenstasjon kan idag tilby lokaltog, flytog, samt en rekke buss forbindelser. I tilegg vil trikke trasseen som idag ligger på Hoff flyttes ned til Skøyen stasjon i forbindelse med ferdigstillelsen av Fornebubanen. Dette vil gjøre Skøyen til en unikt knutepunkt hvor alt av offentlig transport er samlet på et og samme punkt. 

Eiendommen har i tillegg direkte tilgang på sykkelnettet lags Frognerkilen og Bestumkilen, som gir god tilgang til aksen mot sentrum og Aker Brygge, samt Lysaker. 

Beliggenhet

Fjordbyen Vest:

Skøyen har siden 1980-tallet gjennomgått store endringer, der avikling av industrien ga rom for nye næringer og bymessig transformasjon. Kommuneplan for Skøyen, vedtatt i 1988 og revidert i 1994, la grunnlaget for den stortilte tranformasjonen av Thune og Karenslyst som vi ser idag. En rekke planer og føringer er lagt til grunn for byplanangep Skøyen, og vil ha betydning for arbeidet med ormrådet rundt Skøyen. 

Skøyen er i transformasjon, og hensikten med byplanangrepet er å sikre en fremtidsrettet og helhetlig utvikling. Byplanangrepet viser en overordnet disposisjon som omfatter prinsippene for arealbruk, struktur for offentlig rom, bygghøyder, utnyttelse og trafikksystem. 

Skøyen er vist som kollektivtknutepunkt både i gjeldende og foreslått kommuneplan "Oslo mot 2030", og Ruter planlegger stasjon for Fornebubanen på Skøyen. Planarbeidet for Skøyen inngår sammen med planer for Vækerø og Lysaker i et større område, som i kommuneplan "Oslo mot 2030" er avsatt med krav og områderegulering. Planprogram for Fornebubanen ble fastsatt i 2014, og fastsetter rammene for planlegging of utredning av T-baneforbindelse mellom Lysaker og Majorstuen via Skøyen, med tilhørende stasjonsområder. 

Spesifikasjoner

Area:

287-287 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Oslo

Adresse:

SJØLYST PLASS 1-3

Byggeår:

1997

contact-cover

Christopher F. Bøhme

Min kontaktinformasjon

E-post: cfb@newsec.no

Tlf: +47 938 73 746

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

SJØLYST PLASS 1-3 Oslo

+47 938 73 746 cfb@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Gudmund Harlem

Min kontaktinformasjon

E-post: gh@newsec.no

Tlf: +47 922 27 103

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

SJØLYST PLASS 1-3 Oslo

+47 922 27 103 gh@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.