Østre Aker vei 19

Oslo 

250-592 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

I Østre Aker vei 19 kan vi nå tilby variabel størrelse på kontorloaler i 5. etasje.

Meget profilert beliggende eiendom på Økern. Eiendommen består av effektive og lyse kontorlokaler. I tillegg kan vi tilby leie av parkering både ute og i parkeringskjeller.  Lokalene tilpasses ny bruker ved behov. Fellesarealene er nylig oppgradert. Hyggelig felles kantine. Nyoppussede dusjgarderober i kjeller. 

Lokalene/innhold

Lokalene passer fint for både cellekontor og åpent landskap. 

Lokalene vil enkelt kunne tilpasses leietakers ønsker og behov, da det legges opp til oppgradering av lokalene.

Arealstørrselse fra 250, 342 og 592 kvm. Andre størrelser kan vurderes.

Standard/tekniske opplysninger

Kontorlokalene oppgraderes og blir lyse og fleksible. Bygget har nytt kjøleanlegg/ventilasjon, bredbåndstilknytning, vareheis og personheis.

Adkomst

Østre Aker vei 19 ligger meget sentralt på Økern. Kommer man pr. bil er det enkelt å komme av og på fra hovedårene til eiendommen. Alt av offentlig kommmunikasjon ligger rett utenfor døren. Her ligger Økern t-banestasjon (linje 5), buss /ekspressbusser / flybuss med hyppige avganger til hele Oslo og omegn. T-banen til sentrum tar kun drøye 10 minutter. Taxi holdeplass finner du også rett utenfor bygget. Videre er det etablert gang- og sykkelstier til store deler av Oslo.

Økern er i dag en bydel i stor utvikling og opprustning. Riksvei 150 (Ring 3) går gjennom området. Strekningen av Ring 3 mellom Ulven og Sinsenkrysset er lagt i tunnel.

Beliggenhet

Økern er idag et av Oslos største kollektive knutepunkt, og det er antatt å være et av de mer sentrale utviklings områdene i Oslo de neste årene. 

Østre Aker vei 19 sin beliggenhet midt på Økern T-bane stasjon gjør det til en av de meste sentrale eiendommene i området, det gir i tillegg rom for unik profilering.

En utbygging på omtrent 163.000 kvadratmeter planlegges i Økern bydel. Anslagsvis er en tredjedel tenkt å inngå i et nytt kjøpesenter fra Steen & Strøm, mens resten fordeles på badeland, kino, bolig og servering. 

Spesifikasjoner

Area:

250-592 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Oslo

Adresse:

Østre Aker vei 19

Byggeår:

contact-cover

Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Østre Aker vei 19 Oslo

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Lignende ledige lokaler