Kabelgata 2

Oslo 

711-711 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

For Oxer Eiendom har vi fine lokaler til leie i Kabelgata 2.

Flott og meget profilert eiendom med sentral beliggenhet på Økern Næringspark, til leie. Eiendommen består av effektive og lyse kontorlokaler, med bred parkeringsdekning. Fellesarealene i bygget fremstår lyse og moderne.

Kontorlokalene er i 2. etasje og er på 711 kvm BTA. Lokalene kan leies enten "as is" eller kan tilpasses ny brukers ønsker og behov.

Bygget er på samlet 16.154 kvm BTA.

 

Lokalene/innhold

Kontorlokalet er lyst og effektivt - med store vinduer og usedvanlig god takhøyde - og ligger i 2. etasje. Arealet er på ca 672 kvm BTA. Lokalet består i dag for det meste av åpent landskap, men med noen cellekontorer og to større møterom/kursrom. Annen planløsning vil enkelt kunne tilpasses leietakers ønsker og behov. Det er egne toaletter inne i lokalet. 

Standard/tekniske opplysninger

Kontorlokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon, bredbåndstilknytning og heis.

Det er egen kantine i bygget drevet av ISS.

Det er universell utforming.

Fjernvarme og isvannskjøling.

Cat 7 (kobber) - fiber v/ Telenor.

Sykkelparkering i garasjeanlegg.

Utvendig parkering.

Adkomst

Eiendommen ligger sentralt på Økern Næringspark, med enkel adkomst både fra nordgående og sørgående retning.

Kabelgaten 2 ligger meget sentralt på Økern. Kommer man med bil er det enkelt å komme av og på fra hovedårene til eiendommen. Alt av offentlig kommmunikasjon ligger kun få minutters gange unna eiendommen. Av offentlig kommunikasjonsmidler finner man: Økern t-banestasjon (linje 5), buss /ekspressbusser / flybuss med hyppige avganger til hele Oslo og omegn. T-banen til sentrum tar kun drøye 10 minutter. Taxi holdeplass er også like ved. Videre er det etablert gang- og sykkelstier til store deler av Oslo.

Økern er i dag en bydel i stor utvikling og opprustning. Riksvei 150 (Ring 3) går gjennom området. Strekningen av Ring 3 mellom Ulven og Sinsenkrysset er lagt i tunnel.

En utbygging på omtrent 163.000 kvadratmeter planlegges i Økern bydel. Anslagsvis er en tredjedel tenkt å inngå i et nytt kjøpesenter fra Steen & Strøm, mens resten fordeles på badeland, kino, bolig og servering. Steen & Strøm uttaler at de håper på oppstart av prosjektet i overgangen 2017/2018, og at senteret planlegges åpnet allerede før jul i år 2020.

Spesifikasjoner

Area:

711-711 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Oslo

Adresse:

Kabelgata 2

Byggeår:

2009

contact-cover

Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Kabelgata 2 Oslo

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.