Solbråveien 11

Asker 

723-723 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

Eiendommen har vært gjennom omfattende totalrenovering inne som ute, med bl a ny og inspirerende fasade. Bygget er inndelt i moduler gjennom et skrånet terreng og er knyttet godt sammen.

Flere solide selskaper har etablert seg i dette bygget, herunder: Honeywell, GK Inneklima, Cosmenor, Vingmed, med flere.

Eiendommen tilbyr flott kantine hvor maten leveres fra Annerledes personalrestauranter. I tilknytning til kantinen finnes det felles møterom.  Bygget huser også treningsrom med tilhørende dusj- og garderobemuligheter for leietakerne i bygget.

Lokalene/innhold

Lokalet er på 723 kvm og er i dag basert på åpent landskap.

Planløsningen skreddersys etter leietakernes ønsker og behov. 

Lokalene er svært arealeffektive. I all hovedsak er bygget søylefritt, noe som gir stor grad av fleksibilitet.

Standard/tekniske opplysninger

Kontorlokalet ble pusset opp for få år siden og fremstår som nye med moderne design.

Bygget har etter rehabilitering fått energimerke B, og tilfredsstiller Enovas krav til ”Lavenergistandard”.

Det er installert nytt, behovsstyrt ventilasjons- og lysstyringssystem som bidrar til vesentlig reduserte kostnader til oppvarming og lys.

Det er nylig gjennomført omfattende rehabilitering og ombygging av eiendommen, slik at denne nå fremstår som topp moderne med alle fasiliteter som forventes av dagens kontorbrukere.

Eiendommens fasade er strammet opp og nye vinduer og omramming gir bygget et tidsriktig preg. Bæringen ligger i yttervegg slik at kontorvegger kan plasseres fritt i henhold til ønsket planløsning.

Lokalene er lyse og innbydende, og vender ut mot E18.

Kantine befinner 2. etasjen. I tilknytning til dette finner man felles møterom sentralt i bygget. Vegg i vegg ligger nytt flott trimrom med garderober til felles bruk for leietakerne.

Gårdeiers visjon er å tilby små og mellomstore bedrifter lokaler med høy standard og gode fasiliteter til fornuftig pris.

Adkomst

Solbråveien 11 har tilstrekkelig med parkeringsplasser og ligger i kort gangavstand fra Asker togstasjon, med fortau eller gangvei hele veien. Her stopper Flytoget samt lokal- og fjerntog. I tillegg går det flere busser fra Asker, både i retning Oslo og Drammen.

Avstand med bil:

Gardermoen:     Ca 75 km eller 55 min
Oslo S:              Ca 25 km eller 25 min
Lysaker:            Ca 17 km eller 12 min
Drammen:         Ca 19 km eller 17 min

Beliggenhet

Eiendommen har flott beliggenhet vest for Asker sentrum ved inngangsportalen fra vest. Det er svært god profilering mot E18 og de 80.000 som kjører inn mot Asker, Bærum og Oslo hver eneste dag. Det er ca. 10-12 minutters gange til Asker stasjon. I Asker sentrum finner man alle servicefasiliteter som bank, post, shopping, treningssenter, kulturhus, gallerier, samt mer enn 25 serveringssteder.

Scandic Hotel Asker ligger ved togstasjonen. Hotellet ble nylig totalrehabilitert og fremstår som et moderne konferansehotell med 167 rom.

Spesifikasjoner

Area:

723-723 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Asker

Adresse:

Solbråveien 11

Byggeår:

contact-cover

Martin Johannessen

Min kontaktinformasjon

E-post: mj@newsec.no

Tlf: +47 916 08 466

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Solbråveien 11 Asker

+47 916 08 466 mj@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.