Skysstasjon 11, Asker

Type lokale Kontor
Størrelse 285 kvm
Adresse Skysstasjon 11, 1383 Asker
Overtakelse Q4 2017

Beskrivelse

Skysstasjon 11 - topp lokaler rett ved siden av togstasjonen i Asker sentrum!

Vi har 285 kvm flotte og moderne arealer for utleie i Skysstasjon 11. 

Stasjonskvartalene ligger sentralt midt i Asker sentrum, med umiddelbar nærhet til alt fra private og offentlige kontorer, butikker, kafeer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Blant leietakerne finner man alt fra store bedrifter, til flere offentlige / kommunale leietakere.

Eiendommen er fordelt over 4 etasjer med parkering i kjeller, og er på totalt ca. 26 000 m². Bygget ble oppført i 1996 og renovert i 2011 til en moderne standard. Eiendommens gateplan besitter flere handels- og serveringskonsepter. Teknisk fremstår Stasjonskvartalene i meget god stand og er godt vedlikeholdt. Fasaden er forblendet med teglstein, noe som gir eiendommen et tidløst preg.

Adkomst

Enkel tilgang til tog rett utenfor døren, god parkingsdekning med enkel adkomst til og fra E18. 

Enkel adkomst til lokalene via eiendommens A-oppgang fra passasjen mellom byggene. 

Heis fra garasje til lokalene.

Beliggenhet

Stasjonskvartalene ligger 30 m fra Asker togstasjon og er således ett av Askers mest sentralt plasserte bygg. Togstasjonen i Asker er Norges femte mest besøkte togstasjon og er Askers kollektive knutepunkt. Buss- og taxiholdeplass er også lokalisert i tilknytning til togstasjonen.

Lokalet har gjennomgående tidsriktige og moderne systemfronter, systemhimling, flott fordeling mellom tepper og parkett, og smakfull oppmalte vegger med noen flotte fontvegger.

Arealene  har en fleksibl utforming, dette innebærer at lokalene kan endres til åpent landskap eventuelt skape flere kontorceller.

Lokalene kan endres og tilpasses til ny leietaker.

Bygget har elektrisk oppvarming med varmeovner og termostater langs yttervegger. Ventilasjonsaggregatene er utstyrt med elektriske varmebatterier.

Driftssjef på heltid sikrer kort responstid på driftsmessige utfordringer. 

Innhold

Lyse og moderne lokaler i eiendommens andre etasje. Vinduene vender ut mot togstasjonen som gir mulighet til eksponering ut mot alle menneskene som beveger seg i området og kommer med tog. 

Kontorlokalene som er på 285m² BTA er i dag delt inn i 5 kontorer, 3 møterom og åpent landskap. Lokalet innehar en flott kjøkkenløsning og egne toaletter. 

Kontaktperson

Martin Johannessen +47 916 08 466