Solbråveien 11-23, Asker

Type lokale Kontor, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler
Størrelse 375 - 575 kvm
Adresse Solbråveien 11-23, 1383 Asker
Overtakelse Etter avtale

Beskrivelse

Eiendommen har vært gjennom omfattende totalrenovering inne som ute, med bl a ny og inspirerende fasade. Bygget er inndelt i moduler gjennom et skrånet terreng og er knyttet godt sammen.

Flere solide selskaper har etablert seg i dette bygget, herunder: Honeywell, GK Inneklima, Decon, Vingmed, Cosmenor med flere.

Eiendommen tilbyr flott kantine hvor maten leveres fra Annerledes personalrestauranter. I tilknytning til kantinen finnes det felles møterom.  Bygget huser også treningsrom med tilhørende dusj- og garderobemuligheter for leietakerne i bygget.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Solbråveien 11-23 har tilstrekkelig med parkeringsplasser og ligger i kort gangavstand fra Asker togstasjon, med fortau eller gangvei hele veien. Her stopper Flytoget samt lokal- og fjerntog. I tillegg går det flere busser fra Asker, både i retning Oslo og Drammen.

Avstand med bil:

Gardermoen:     Ca 75 km eller 55 min
Oslo S:              Ca 25 km eller 25 min
Lysaker:            Ca 17 km eller 12 min
Drammen:         Ca 19 km eller 17 min

Beliggenhet

Eiendommen har flott beliggenhet vest for Asker sentrum ved inngangsportalen fra vest. Det er svært god profilering mot E18 og de 80.000 som kjører inn mot Asker, Bærum og Oslo hver eneste dag. Det er ca. 10-12 minutters gange til Asker stasjon. I Asker sentrum finner man alle servicefasiliteter som bank, post, shopping, treningssenter, kulturhus, gallerier, samt mer enn 25 serveringssteder.

Scandic Hotel Asker ligger ved togstasjonen. Hotellet ble nylig totalrehabilitert og fremstår som et moderne konferansehotell med 167 rom.

Standard

Bygget har etter rehabilitering fått energimerke B, og tilfredsstiller Enovas krav til ”Lavenergistandard”.

Det er installert nytt, behovsstyrt ventilasjons- og lysstyringssystem som bidrar til vesentlig reduserte kostnader til oppvarming og lys.

Det er nylig gjennomført omfattende rehabilitering og ombygging av eiendommen, slik at denne nå fremstår som topp moderne med alle fasiliteter som forventes av dagens kontorbrukere.

Eiendommens fasade er strammet opp og nye vinduer og omramming gir bygget et tidsriktig preg. Bæringen ligger i yttervegg slik at kontorvegger kan plasseres fritt i henhold til ønsket planløsning.

Lokalene er lyse og innbydende, og vender ut mot E18 (noen er gjennomgående til den andre siden av bygget). 

Gårdeiers visjon er å tilby små og mellomstore bedrifter lokaler med høy standard og gode fasiliteter til fornuftig pris.

Innhold

Bygget har ca 1 300 kvm ledige kontorlokaler med følgende fordeling:

- 3. etg på 725 kvm BTA

- 4. etg på 350-575 kvm BTA

Planløsningen skreddersys etter leietakernes ønsker og behov. 

Lokalene er svært arealeffektive. I all hovedsak er bygget søylefritt, noe som gir stor grad av fleksibilitet. Med åpen løsning kommer man ned på ca 12 kvm pr. ansatt.

Mulighet for leie av lagerlokalet på 200 m² på kjellerplan, med tilgang for varebil og vareheis opp til lokalet. 

Kontaktperson

Martin Johannessen +47 916 08 466