Midtunhaugen 6, Nesttun

Type lokale Kontor, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje, Parkering, Serveringslokale, Kantine, Undervisning, Arrangement
Størrelse 213 m2
Adresse Midtunhaugen 6, 5224 Nesttun
Overtakelse Etter avtale

Beskrivelse

Vestland Næringsmegling har gleden av å presentere attraktive kontorer for mindre bedrifter på Midtunhaugen 6 med lagermuligheter. Midtunhaugen 6 er et kombinasjonsbygg med produksjon og kontordel. Her har FRIELE sitt hovedkontor, så her kan du oppleve å kjenne duften av nybrent kaffe hver dag.

Det er nå ledige lokaler i kontorbyggets 3.etasje. Her finner vi et effektivt kontorlokale med 8 cellekontorer, hvorav 2 er store, et stort møterom og eget stillerom/mindre møterom. Lokalene passer godt til små-og mellomstore bedrifter. Det er også mulig å leie lagerareal på eiendommen med direkte tilgang fra gateplan og med kjøreport. Lokalene vil kunne tilpasses den enkelte bedrift. 

Lokalene har en innbydende utforming og har møterom som er godt teknisk utstyrt. Det er ellers god plass til sosiale soner, hvor det blant annet er en flott inngangssone ved resepsjonen med lounge. Det er toaletter på fellesareal. Det er felles kantine i bygget og felles resepsjonssløsning for de bedrifter som trenger litt ekstra service. 

Det er også muligheter for å leie lager på eiendommen. 

Det er mulighet til å leie egne parkeringsplasser, og til el-bil lading.

Eiendommen ligger sentralt på Midtun i Fana bydel i Bergen, like vest for Nesttun sentrum. I området finnes både bolig og næring, og en blandet sammensetning av ulik næringsvirksomhet med kontorer, barnehage, industri, detaljhandel, dagligvare og plasskrevende handel. Området er inne i god vekst med flere ny etableringer i den senere tid.


Kontakt megler for mer info, presentasjon og avtale om visning.

Fasiliteter

Lagermuligheter
God standard
Kantine
Mulighet for egne parkeringsplasser
El-bil lading
Mulighet for dusj/garderobe og sykkelparkering.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Midtun i Fana bydel i Bergen, like vest for Nesttun sentrum. Området har en god blanding av ulike næringsvirksomhet med en relativ sentral beliggenhet med god infrastruktur og tett på alle servicetilbud.

Standard

Arealene har direkte tilgang fra hovedinngang i 3.etasje med felles resepsjon.

Kontorene har en god moderne standard. Glassvegger/dører på kontorer og teppefliser på gulv. Det er mulig å leie lager på eiendommen ved behov. 

Det er lagt opp til lading av el-bil. Utleier har en løsning på sykkelparkering dersom ønskelig.

Eiendommen har felles kantine med fristende salatbar med variert innhold og tilbehør, varm mat 2 dager i uken, dessert hver fredag. Ferske brød hver dag, rundstykker og påleggsbuffet. Melk, assortert juice, kaffe og te.

Eiendommen har profesjonell drift og forvaltning slik at leietakerne til enhver tid er godt ivaretatt. 

Kontorene ligger i samme etasje som kantinen. 

Innhold

De ledige lokalene ligger i byggets 3.etasje og inneholder følgende:
Felles inngangsfoaje, 8 cellekontorer hvorav 2 er større, 1 stort og møterom og 1 mindre møterom/stillerom, toaletter/garderobe i fellesareal, gang/loungeareal, fellesareal med kantine og tekniske rom. Se vedlagt plantegning for utforming på kontorareal og lagerdel.

Kontaktperson