Badehusgata 33, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 21 - 423 m2
Adresse Badehusgata 33, 4014 Stavanger

Beskrivelse

GENERELL BESKRIVELSE:
Badehusgata består av 3 bygg som omkranser det intime og urbane "Svanketorget". Det har blitt en samlingsplass for både små og store bedrifter. De tre byggene har ulik profil, og dette gjenspeiles i byggets leietakere, der man har alt fra store olje/energiselskap til kreative småbedrifter.

STANDARD:

Badehusgata 33 holder god standard, og de ledige arealene leies as-is eller tilpasses ny leietaker etter ønske og behov. Badehusgata 33, også kalt Hermetikken Øst, er en renovert fabrikk fra 1907 på 4 etasjer. De ledige lokalene er plassert i byggets 3. og 4. etasje.

I 3. etasje er det tilgang til tekjøkken, trådløst internett og en mindre sosialsone. Etasjen har 7 cellekontorer av ulik størrelse.

I 4. etasje er det et kontorlandskap, et møterom og en sosialsone med tekjøkken. Kan også benyttes som yoga/treningssal med garderobe.


INNHOLD:

3.et.: Ca. 258 kvm BTA totalt. Kan leies som helhet, eller man kan leie enkeltkontorer fra ca. 21 kvm BTA.

4. et.: Ca. 165,3 kvm BTA totalt.

ADKOMST:
Det er god parkeringsdekning på eiendommen og god offentlig kommunikasjon. Gåavstand til Stavanger sentrum, førerløs buss og ladestasjon for Bysykkelen like utenfor døren.


BELIGGENHET
:
Østre bydel og Badedammen er et område i enorm vekst. Her finnes et rikt kulturliv og spennende arbeidsplasser. Beliggenheten er super, og trolig så tett på sjøkanten som man kan komme. Det er om lag 350 meter til nærmeste hotell og buss-stopp (her går også Flybussen). Hurtigbåt-terminalen er ca. 400 meter unna. Her har man stort sett "alt" man måtte ønske av fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet. 

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass

Kontaktperson