Kristinelundveien 6, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 215 m2
Adresse Kristinelundveien 6, 0268 Oslo
Overtakelse Q3 / 2022

Beskrivelse

Den vakre villaen i Kristinelundveien 6 stod ferdig i 1914 og er en av 5 herskapelige villaer i Kristinelundveien. Bygget er utført i nordisk nybarokkstil, og fremstår som meget flott med masse sjarm. I 1954 ble huset ominnredet til kontorer, og har hatt denne funksjonen siden. Dagens eiere kjøpte bygget i 1990, og det ble da totaloppusset. Siste store oppgradering ble ferdigstilt i 2013. De ledige arealene er over to plan med interntrapp i byggets 1. og U. etasje og er klare for innflytting. Disse lokalene ble pusset opp med nye overflater i 2019.

Inngangen fronter Kristinelundveien med felles inngang til flott hall og trappeparti til etasjene. Det er forsøkt å beholde byggets opprinnelige preg, men samtidig er det tilpasset til en moderne og høy kontorstandard.

En pent opparbeidet hage løfter byggets identitet.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass

Adkomst

Kristinelundveien 6 ligger tilbaketrukket fra den daglige bytrafikken, men likevel meget sentralt.

Geografisk sett ligger bygget i sentrum av triangelet – Olaf Kyrres plass / Frogner Hovedgård / Thomas Heftyes plass.

Buss:

Nærmeste bussholdeplass er Olav Kyrres plass 1-2 minutters gange fra eiendommen. Her finner man buss linje 20, 30, 30N og 31.

Tog:

Det er gangavstand til Skøyen togstasjon, ca. 15 min, med lokaltog, regionaltog og Flytoget.

Trikk:

Stoppested Nobels gate er 4 minutters gange fra eiendommen, linje 12, 13, og 19.

Parkering:

Det er tilgjengelig 3 plasser i bakgård. Kristinelundveien har på dagtid god kapasitet med rimelig gateparkering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fasjonabelt til på Frogner; meget sentralt med hensyn til kommunikasjon, forretninger og øvrige servicetilbud. De nærmeste naboene er ambassader og flotte leiligheter. Kristinelundveien 6 ligger i et rolig og ettertraktet boligstrøk, og er lett tilgjengelig fra Bygdøy Alle.

Like i nærheten finner man buss – og trikkeholdeplass. Det er kun 2 minutters kjøring til Bygdøylokket og E18.

Standard

Bygget er utstyrt med etasjevise ventilasjonssystemer, med isvannsmaskin og fancoiler. Nytt ventilasjonsanlegg med kjøling, ny oljefyr, nye radiatorer med termostat, og nyere aluminiumsvinduer.  Bygget har utvendig solavskjerming. Datakabling er Cat 5. Felleskostnader for 2022 er estimert til NOK 400,- pr kvm BTA (oppvarming er inkludert). Moderne stil med tregulv og lyse flater.

Innhold

1. etasje består av ca. 70 kvm BTA, underetasjen ca. 145 kvm BTA. Første etasje inneholder område for åpne kontorplasser samt åpent loungeareal (6-9 arbeidsplasser). Underetasjen består av kjøkken med spiseplass samt to store møterom / showroom og egne toaletter. Tilgang til hage og egen terrasse fra 1. etg. 

Velkommen på visning!

Parkeringsplasser

3

Kontaktperson

Ole Magne Silnes Ole Magne Silnes (+47) 98218790