Øvre Slottsgate 4, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 299 m2
Adresse Øvre Slottsgate 4, 0157 Oslo

Beskrivelse

Vi har gleden av å kunne presentere lyse og luftige kontorlokaler til leie i Øvre Slottsgate 4. Eiendommen ligger sentralt til i den øvre delen av Kvadraturen, kun et steinkast fra Stortinget. Lokalet som nå er ledig for leie ligger i byggets 2. etasje, og er tilgjengelig via trapper eller heis direkte inn i leieobjektet.

Eiendommen er løpende godt vedlikehold og har i tillegg en god takhøyde og lysinnslipp. Dette gjør lokalene godt egnet for både kontorbrukere eller som bruk av showroom. Lokalene vil bli tilpasset etter leietakers ønsker og behov, men kan leies as-is om ønskelig. Arealene er i dag inndelt i ett åpent landskap som enkelt kan skilles med en støyisolert foldevegg om det er behov for mer separasjon eller kursvirksomhet. I tillegg er det tre glassinnbyggede cellekontor / stillerom, et mindre lager, kjøkken og to toaletterrom hvorav det ene har egen dusj. Lokalene har innvendige screens på alle vinduer.

Det er et innbydende felles inngangsparti som nylig har blitt rehabilitert, som fremstår i klassisk stil og harmonerer eiendommens fasade samt øvrige fellesarealer. Andre leietakere i bygget inkluderer blant annet DJI og Life.

Området i øvre Kvadraturen har økt betraktelig i attraktivitet i det siste, for både kontorbrukere og retail. Her finnes alt av servicefasiliteter og spisesteder i øyeblikkelig nærhet, samt alt av kollektiv transport. Eiendommen ligger blant annet i nærheten av Stortinget T-banestasjon, Steen & Strøm og Oslo Sentralbanestasjon.

Gårdeier:

Torp Eiendom eier og forvalter seks bygg i Kvadraturen og har et eget driftsteam som bistår leietakerne ved behov. Et av kjennemerkene til Torp Eiendom er hvor godt vedlikeholdt eiendommene deres er som følge av deres mål om å forskjønne Kvadraturen.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis

Kontaktperson