Storgata 5-7, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 339 - 782 m2
Adresse Storgata 5-7, 0155 Oslo

Beskrivelse

Storgata 5-7 gjennomgikk i 2017/18 en omfattende rehabilitering hvor det bl.a. ble installert nytt ventilasjonsanlegg på eiendommen. Gårdeier er nå i gang med flere grep for å løfte eiendommen ytterligere ved å oppgradere eiendommens inngangspartier. Leietaker vil få muligheten til å tilpasse lokalene etter ønsker og behov i samarbeid med gårdeier og arkitekt, slik at leietaker kan sikre seg topp moderne kontorlokaler i de historiske byggene. 

Dagens leietakere i Storgata 5-7 består av små og store aktører fra ulike bransjer (musikk, film, IT, consulting og events) Bygget er preget av et ungt og energisk miljø som skaper god atmosfære.

Noen av dagens leietaker er blant annet:

  • Compedge consulting
  • Azteck
  • RFSU


I 1. og 2. etasje ligger den populære baren Brygg med matservering, eget bordtennisrom og uteservering som gjør baren til et naturlig samlingspunkt etter arbeidstid.

I 3. etasje ligger Evolve Business Space som gir leietakerne i byggene fleksibilitet.

Det skal etableres sykkelparkering i byggets underetasje.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis

Adkomst

Byggene er lett tilgjengelige for både ansatte og besøkende, kun 2 minutters gange fra Oslo S, og med trikkestopp rett utenfor døren samt alt av servicefasiliteter i øyeblikkelig nærhet

Innhold

Byggets ledige lokaler ligger i fjerde etasje i S5, samt fjerde og femte etasje i S7. I femte etasje er det mulighet for å leie lokalene samlet da det er etablert to gjennomganger mellom bygningskroppene.

Storgata 7:
4. etasje ca. 459 kvm BTA

Storgata 5-7: 
5. etasje (Storgata 5) ca. 339 kvm BTA 
5. etasje (Storgata 7) ca. 443 kvm BTA 

Totalt areal 5. etasje ca. 782 kvm BTA 


Kontaktperson