Fabrikkveien 29, Stavanger

Type lokale Kontor, Produksjon, Industri, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje, Parkering
Størrelse 200 - 1750 m2
Adresse Fabrikkveien 29, 4033 Stavanger

Beskrivelse

Beskrivelse
Fine kombinasjonslokaler med meget sentral beliggenhet på Forus. Rett ved bussvei, Tvedtsenteret med sine mange servicetilbud, Apply, Altus Intervention, Porsche, BMW osv. Eiendommen har svært god eksponering mot vei. De aktuelle lokalene tilpasses ny bruker til den standard som er ønsket. Reguleringsformål er "Forretning/kontor/industri", og således åpner dette for en variert bruk. Alle leietakere får svært gode parkeringsforhold. Også rikelig med gjesteparkering.INNHOLD:
Inngang A
1. etg.: inntil cirka 452 kvm lager/produksjon. Om lag 3 meter fri høyde under tak. Port med lasterampe.  
1. etg.: Kontor: ca. 135 kvm.
2. etg.: inntil cirka 380 kvm kontor. Arealene kan deles opp i mindre enheter. Per nå innredet med 13 cellekontor, møterom og kjøkken. Innredning med rominndeling kan avtales med Utleier. Lokalene fremstår som pene og moderne, og er modernisert de senere år.

Inngang B
1. etg.: ca. 250 kvm, Lager/verksted, der om lag 80% av lokalene har meget god takhøyde.
2. etg.: ca. 525 kvm BTA. Lokalene er lyse og fine, og kan for øvrig tilpasses leietakers behov.


STANDARD:
Lokalene holder normal standard, men kontorene er oppgradert de senere år, og fremstår lyse og trivelige. Jevnlig vedlikehold av de tekniske anlegg. Eier planlegger oppgradering av fasaden 2021.


PARKERING:
God parkeringsdekning på egen grunn. 


BELIGGENHET
:
Man finner det meste i umiddelbar nærhet: Golfbanen på Forus, Tvedt-Senteret med sine mange butikker og populære spisesteder, er i gangavstand, Apply, Porsche Senter Stavanger, Bavaria (BMW), hovedbussanlegget for Kolumbus m.v.. I nabolaget finner man også en rekke av landets mest attraktive arbeidsgivere, som f.eks. Equinor, Neptune Energy, Vår Energi, Aibel, Siemens, PwC, Boost ai, IBM osv. Det er korte avstander til det aller meste - eksempler:

Stavanger Lufthavn: ca. 6 min
Stavanger sentrum: ca 12 min
Sandnes sentrum: ca. 10 min
Forus Øst: ca 4 min
Hinna Park: ca 6 min.
Risavika: ca. 9 min.
Dusavika: ca 20 min.

Kort avstand til så vel E-39 og Solasplitten, sikrer god infrastruktur og god kommunikasjon både på øst-vest så vel som nord-sør aksen.

 

ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker, men det foreligger ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. avtaletidspunkt. Utleier er oppfordret til å besørge eiendommen energiklassifisert. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse.

KONTAKT: ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

Newsec Maps: Vi har til enhver tid full markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke beslutninger. Med få tastetrykk har vi en unik markedsoversikt. 

 

Kontaktperson