Ekebergveien 228 c, Oslo

Type lokale Kontor, Butikk, Handel
Størrelse 70 m2
Adresse Ekebergveien 228 c, 1162 Oslo
Overtakelse Etter avtale

Beskrivelse

Ekebergveien 228 B og C består av kontorer, leiligheter og næringsvirksomhet i 1. etasje, som omfavner et torg som har blitt en møteplass for mange på Nordstrand. I første etasje er det mange butikker og serveringssteder og forskjellig behandling-aktører.  Egon har hyggelig uteservering både på torget og på andre siden av bygget, hvor inngangen til nærværende ledige lokale er.
Det er en stor Meny butikk som har tilgang direkte fra parkeringsanlegg.  Innendørs senteret har Apotek, Mestergrønn, Joe & the Juice, Samson bakeri, Beths Beauty, Specsavers, mfl.  Norlaks sushi åpner i disse dager for både takeaway og hyggelig sit-down servering.

Ledig på Sæter:  lokalet over to plan - 1. etasje og u. etasje.  Egnes godt for behandlingsrom eller for en kreativ kontorbruker. Store vinduer fra gulv til tak.

Lokalet er nyoppusset - flislagt gulv, malte veggflater.  Internt trapp ned til underetasjen som har god takhøyde, ventilasjon og eget nyoppusset toalett.   Minkjøkken.   Lokalet ligger ikke ut mot torget. 

Nyoppusset toalett.  Egen strømåler.

Parkering:

Det er muligheter for leie av parkeringsplasser i garasjeanlegg.

Ellers vanlig betalt parkering for besøk.

Skilting:

Muligheter for skilting på felles skilttavle på torget.

 

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass

Adkomst

Med bil tar man av fra Mosseveien opp Nordstrandveien som går rett opp mot Sæterkrysset.

Det er et felles parkeringsanlegg for ca. 120 biler med fri flyt i 1.underetasje.  Fra parkeringshuset går det et rullebånd direkte opp til senteret.

Kollektivt kan man ta både 18 og 19 trikken, fra en helt nyoppusset trikkeholdeplass/plattform.

Beliggenhet

Det er ca 50 000 innbyggere i bydel Nordstrand. Av disse er ca 12 150 barn & unge i alderen 0-19 år.

Bydelen har en sterk identitet og en aktiv vel-forening. Eksempelvis har 17. mai feiringen en lang tradisjon hvor samtlige skoler med korps og foreldre stiller.

Bydelen har mange barnehager, barneskoler, ungdomsskoler og Videregående.

Sæter har også fått en helt ny trikkeholdeplass, som gjør krysset til et knutepunkt. Leger, tannleger, advokater, terapeuter og trening er også representert.

Sæter fremstår idag som et flott "sentrum" på Nordstrand med en god blanding av boliger, forretninger, servicetilbud, helse, servering mm.  Parkeringshus i kjeller.

 

Kontaktperson