Ekebergveien 228 c, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 73 m2
Adresse Ekebergveien 228 c, 1162 Oslo
Overtakelse Etter avtale

Beskrivelse

Ekebergveien 228 B og C har fått et nytt lekkert preg - i lyse farger i en blanding av treverk, mur og store vinduer i næringsavdelingen.  Arkitektkontoret Brotkorb har gjort sitt ytterste for å få frem og understreke fine detaljer som setter en flott ramme rundt torget. Det er yrende liv på torget og i de mange butikker og serveringssteder det har blitt på Sæter. 

Kontor ledig i 2. etasje:

Ca. 67kvm netto/73 kvm BTA med påslag fellesareal.  Kontoret har idag vært benyttet for en psykolog, hvor det er inndelt med venterom, og et større og ett mindre kontor.  Toalett deles med få andre leietakere. Dette tilhører den nye delen av Sæter torg - og har fint utsikt mot torget.  

 Parkering:

Leie av parkeringsplasser i garasjeanlegg.

Ellers vanlig betalt parkering for besøk.

 

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Adkomst

Med bil tar man av fra Mosseveien opp Nordstrandveien som går rett opp mot Sæterkrysset.

Det er et felles parkeringsanlegg for ca. 120 biler med fri flyt i 1.underetasje.  Fra parkeringshuset går det et rullebånd direkte opp til senteret.

Kollektivt kan man ta både 18 og 19 trikken.

Beliggenhet

Det er idag ca 50 000 innbyggere i bydel Nordstrand. Av disse er ca 12 150 barn & unge i alderen 0-19 år.

Bydelen har en sterk identitet og en aktiv vel-forening. Eksempelvis har 17. mai feiringen en lang tradisjon hvor samtlige skoler med korps og foreldre stiller.

Bydelen har mange barnehager, barneskoler, ungdomsskoler og Videregående.

Sæter har også fått en helt ny trikkeholdeplass, som gjør krysset til et knutepunkt. Leger, tannleger, advokater, terapeuter og trening er også representert.

Sæter fremstår idag som et flott "sentrum" på Nordstrand med en god blanding av boliger, forretninger, servicetilbud, helse, servering mm.  Parkeringshus i kjeller.

 

Kontaktperson