Morenefaret 1, Bryne

Type lokale Kontor, Butikk, Handel
Størrelse 290 - 3000 m2
Adresse Morenefaret 1, 4340 Bryne

Beskrivelse

GENERELL BESKRIVELSE

  • God standard
  • Ledige arealer er svært godt eksponert
  • Tilpasses leietakers ønsker.
  • God parkeringsdekning rundt bygget. (Inntil 57 nye plasser kan etableres ved tilbygg/nybygg).
  • Arealer kan tilpasses fra ca. 200 -950 kvm.
  • Ideell plassering i forhold til trafikkstrøm (ÅDT ca. 20.000)
  • Enkel adkomst - rett inn til eiendommen fra rundkjøring
  • Handelsarealene kan leveres med stor takhøyde

Innhold:
Eksisterende bygg / "hovedbygget": Seksjon i 1. etasje mot hovedvei: ca. 200 kvm.
Nybygg/påbygg over Coop: Inntil ca. 2050 kvm. (2 x 1050 kvm), eller ca. 1050 kvm på bakkeplan mot hovedveien. 


Morenefaret 1 har i en rekke år vært en av Jærens best eksponerte eiendommer. Super plassering i forhold til den betydelige trafikkstrømmen på FV-44. Enkel adkomst fra rundkjøring som grenser mot eiendommen. Betydelig parkeringskapasitet på eiendommen. Våren 2020 åpnet Coop ny Mega butikk (supermarked). Andre leietakere er f.eks. Jæren smådyrklinikk, Norengros, Jæren Bruktbil og Bankers Pizza. I tillegg er gulvekspertene Motor Centeret AS på vei inn som nye leietaker. Biltema startet opp her da de satset på Jæren, men vokste etter få år ut av lokalene. Dette sier litt om den gode beliggenheten.

BELIGGENHET:
Særdeles god beliggenhet i randsonen til sentrum, rett ved Bryne Kro & Hotell. Trolig den beste beliggenheten i randsonen til Bryne, og perfekt for bedrifter som ønsker eksponering. I det umiddelbare nabolag finner man Kverneland Bil, Møbelringen og M44 (kjøpesenter). Kun 1 minutt å kjøre til indre sentrumskjerne i Bryne. I det umiddelbare nabolag vil det komme betydelige utbygginger, med to store boligområder (Brynegarden med minimum 370 boliger og Tjøttamarka med minimum 430 boliger),og nylig ble også Nye Vardheia Ungdomsskole ferdigstilt (interkommunal ungdomsskole for elever fra både Time og Klepp). Her bygges det også idrettshall med turnhall.

AVSTANDER:
Bryne sentrum: 1 min.
Klepp sentrum: ca. 5 min
Forus: ca. 25 min.
Sandnes sentrum: ca. 18 min. 
Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 25 min.


ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. 

Kontaktperson