Koppholen 6, Sandnes

Type lokale Kontor
Størrelse 100 - 4000 m2
Adresse Koppholen 6, 4313 Sandnes

Beskrivelse

"GULLREKKA"?
Området i første rekke mot golfbanen betegnes av mange som "gullrekka". Dette skyldes trolig flere forhold, blant annet den utsøkte utsikten mot golfbanen. I en videre betydning oppstod nok også begrepet p.g.a. den flotte arkitekturen på flere av byggene, og ikke minst at en rekke av selskapene som har holdt til i området er betydelige bidragsytere til regionen, og faktisk nasjonens velferd gjennom de ikke ubetydelige skatteinntekter selskapene beidrar med. Vi konstaterer at området tiltrekker seg spennende bedrifter, og antar at dette over tid må skyldes at det er gode bygg, fin utsikt og god tilkomst via godt utbygget infrastruktur til området.

LEDIG AREAL:

6 ledige seksjoner à cirka 680 kvm BTA. Flere av seksjonene med utsikt mot golfbanen.


INNHOLD OG STANDARD:
Bygget fremstår som moderne og tidsriktig, der det er gjort kontinuerlige oppgraderinger. I senere tid (2017-2020) er blant annet følgende oppgraderinger utøfrt: Nytt elektronisk styringssystem for ventilasjonsanlegget (behovsstyrt ventilasjon), ny utvendig solskjerming mot sør, nye ladestasjoner for EL-biler, ny "digital resepsjon", nytt AV-utstyr med videokonferansemuligheter i møteromspoolen, nye booking-system for møterommene (kan bookes fysisk eller via app), nye danske designmøbler i sosiale soner, nye møbler i møteromspool, nytt kjøkken i kantine osv. Videre er det installert nytt utstyr i trimrommet. Alle kjøkken i fellesarealene for hver etasje er nybygget. Det er installert ny LED-belysning i glass-atriet. I tillegg investeres det i ytterligere oppgraderinger i hver seksjon som tilpasses nye leietakere.

Tiltakene utføres med et fokus på å gjøre bygget tidsriktig og moderne, samtidig som man bestreber å gjøre tiltak som reduserer byggets driftskostnader. Således holdes fellesutgiftene på et absolutt minimum.
Moderne tekniske løsninger sikrer også maksimal fleksibilitet på hvordan man ønsker å innrede de ulike etasjene. 

ØVRIGE LEIETAKERE:
Leietakere i bygget er i all hovedsak selskap innenfor bransjene finans/forsikring/IT/teknologi/kunstig intelligens. 

BELIGGENHET:
Sentralt plassert, like ved bussvei, Tvedt-Senteret med sine mange butikker og populære spisesteder, The Pond hotell og med klubbhuset til golfbanen på Forus som nærmeste nabo.
Utsøkt utsikt!

OMRÅDET:
Forus er av mange regnet som det viktigste næringsclusteret i Norge. I et kompakt og tydelig definert geografisk område ligger det om lag 3000 bedrifter, med drøye 2 millioner kvm næringsareal, som huser mellom 40.000 - 45.000 ansatte:
Området kjennetegnes av bedrifter knyttet opp mot IT, teknologi, energi, handel og service. Klyngeeffekten skal ikke undervurderes, og man ser en stor leverandørindustri som lever side om side med f.eks de store oljeselskapene som ligger i området. I nærheten av Koppholen 6 ligger noen av norges viktigste selskap, herunder for eksempel Equinor, Neptune Energy, Vår Energi, APPLY, Siemens, Global Maritime, Subsea 7, Maersk Drilling, COSL, Cegal, Solv osv. I gangavstand finner man også aktørene som er en del av "Bilbyen Forus", blant annet; Porsche, BMW, Mini, Mercedes Benz, Peugeot, Audi, Volvo, Toyota, Tesla m.v.

ANNET:
- særdeles god parkeringsdekning (alltid en ledig plass)
- EL-bil parkering
- tilrettelagt for dem som sykler til jobb
- fin kantine
- alle arealer kan tilpasses hver enkelt leietaker

Ta kontakt med Newsec for å avtale visning.

 

ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg.

Kontaktperson